Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 13 noiembrie 2018

Sfatul zilei de 13 noiembrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru ziua de astăzi. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: Evită discuțiile în contradictoriu, pentru că s-ar putea să fii certat pentru modul în care te comporți astăzi. Cel mai bine ar fi să îți vezi de treaba ta și să nu te implici în lucruri care nu te privesc. Numărul norocos al zilei este 3.

TAUR: Ești în mijlocul atenției și toată lumea te apreciază pentru sfaturile bune pe care le dai astăzi. Nu te băga în niște situații mult prea complicate, însă. Numărul norocos al zilei este 1.

GEMENI: Astăzi se pare că nu îți convine nimeni și nimic nu îți place ce se întâmplă în jurul tău. Renunță la atitudinea aceasta dacă nu vrei să fii certat. Numărul norocos al zilei este 6.

RAC: Nu arunca astăzi cu banii, mai ales dacă știi că urmează să cumperi niște lucruri importante pe viitor. Mai amână cumpărăturile. Numărul norocos al zilei este 2.

LEU: Ascultă-ți mai mult inima astăzi și vei vedea că vei descoperi ceea ce îți dorești de mult timp. Totul depinde de tine pentru a avea o zi reușită. Numărul norocos al zilei este 8.

FECIOARĂ: Fii alături de cei care îți cer astăzi ajutorul ori un umăr pe care să plângă. O să te simți foarte bine pentru că vei reuși să faci pe cineva să zâmbească. Numărul norocos al zilei este 3.

BALANȚĂ: Cineva foarte apropiat are nevoie de toată atenția ta, așa că te dai peste cap ca să îi îndeplinești o dorință foarte mare. Te vei simți excelent. Numărul norocos al zilei este 7.

SCORPION: Ai emoții cu privire la ceva care urmează să se întâmple zilele următoari și faci tot posibilul să fie totul bine. Nu îți face griji, căci totul e sub control. Numărul norocos al zilei este 9.

SĂGETĂTOR: A venit momentul să faci niște cumpărături importante pentru casa ta, iar dacă dispui de suma necesară, poți să îți iei ceea ce vrei, fără probleme. Numărul norocos al zilei este 12.

CAPRICORN: Învață să fii de ajutor persoanelor care au nevoie azi de tine, pentru că roata se poate întorce oricând și s-ar putea ca tu să ceri niște sfaturi prețioase. Numărul norocos al zilei este 13.

VĂRSĂTOR: Ai emoții pentru un eveniment care îți poate schimba viața pentru totdeauna. Totul va fi bine, nu trebuie să trăiești în incertitudine. Numărul norocos al zilei este 2.

PEȘTI: Luptă mai mult pentru visul tău, chiar dacă acest lucru înseamnă să muncești mai mult și să renunți la momentele de distracție. Munca ta va fi răsplătită. Numărul norocos al zilei este 8.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top