Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 13 octombrie 2018

Sfatul zilei 13 octombrie 2018. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte. Sfaturi și recomandări pentru situații în care nu știi ce să faci. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Dacă vezi că ai început ziua cu stângul, ești morocănos și irascibil ia-ți unele măsuri de precauție. Evită cearta, supărările și gândește-te că este vineri, 13. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Faptul că weekendul e aproape îți dă o stare de bine. Profită de ea, fă-ți planuri cu prietenii și ieși din colivia ta cu griji, probleme și idei apăsătoare. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fii pozitiv! nu mai lăsa ca gândurile să-ți strice starea, nu mai judeca oamenii. Acceptă că fiecare este diferit și niciodată nu poate deveni așa cum îți place ție. Numărul norocos al zilei: 25.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Dacă ești singur și simți nevoia unei relații, atunci lasă garda mai jos. Ești pretențios și pui etichete fără să fii sigur că potențialul partener este chiar ața cum îl vezi tu. Începe cu schimbările de la tine. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Crezi că tot ce zboară se mânâncă! Nu mai avea atât de mare încredere în oameni. Gândește-te mereu dacă în spatele unei acțiuni se află un scop ascuns. Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Ferește-te de idei fixe! Susține-ți convingerile, dar încearcă să privești situațiile și din perspectiva celor din jur. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Banii sunt o sursă de neliniște, griji și insatisfacții! Ori te schimbi și încerci să fii mai econom ori nu te mai plânge atât și acceptă că ești risipitor. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Spiritul tău organizator este primit cu aplauze de colegii de serviciu sau partenerul de viață. Păstrează-te pe această linie și vei avea parte de relații solide, lipsite de tensiuni. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Te sfătuim să adopți un regim de viață sănătos, să faci controale medicale regulate. Acordă-ți mai multă atenție ție și apoi gândește-te la cei din jur. Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Când vezi că nu poți îndrepta lucrurile în direcția pe care ți-o dorești, adaptează-te situației. Poate cei din jur văd lucrurile mai bine ca tine. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Fii un bun ascultător! Așa cum ție îți place să-ți spui apăsările, așa au nevoie și apropiații tăi. Vino cu sfaturi! Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Răbdarea este de aur într-o relație! Fii răbdător cu partenerul de viață, fii înțelegător cu dorințele sale. Numărul norocos al zilei: 20.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top