Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 14 noiembrie 2018

Sfatul zilei de 14 noiembrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru ziua de astăzi. Trei zodii vor avea o zi excelentă.

BERBEC: Vin niște vești astăzi care îți provoacă multe emoții. Nu le lăsa să te distragă și să nu reușești să faci lucrurile pe care ți le-ai propus astăzi. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Primești niște sfaturi extrem de folositoare, pe care le vei folosi ca să rezolvi niște probleme care te-au distras în ultimele luni. Folosește-te de tot ce afli. Numărul norocos al zilei este 1.

GEMENI: Nu te lăsa distras de lucrurile care se întâmplă în jurul tău astăzi și vezi ce poți face când ai atâta energie. Dacă termini anumite proiecte astăzi, o să ai mult mai mult timp liber în zilele care urmează. Numărul norocos al zilei este 6.

RAC: Nu da crezare la ce afli astăzi și apelează la instinctul tău înainte să crezi ceea ce încearcă cineva să îți spună și să te inducă în eroare. Numărul norocos al zilei este 9.

LEU: Cunoști o persoană care îți poate schimba viitorul doar cu câteva cuvinte. O să fii fascinat de personalitatea acestui om care îți va împărtăși experiența sa. Numărul norocos al zilei este 2.

FECIOARĂ: Astăzi afli că ai un grup de prieteni care îți sunt la bine și la greu și te ajută să treci peste momentele în care nu te simți în apele tale. Ești binecuvântat să fii înconjurat de astfel de oameni. Numărul norocos al zilei este 3.

BALANȚĂ: Se poate să te simți neîncrezător în persoana de lângă tine și să îi ceri niște explicații. S-ar putea să deschizi Cutia Pandorei în momentul în care vei face reproșuri. Ești pregătit? Numărul norocos al zilei este 12.

SCORPION: Fii mai atent la banii care intră astăzi în casă și păstrează o parte și pentru zile negre, deoarece s-ar putea să ai nevoie în curând de ei. Numărul norocos al zilei este 8.

SĂGETĂTOR: Folosește lucrurile pe care le afli astăzi pentru a da niște răspunsuri cuiva care le așteaptă de mult de la tine. Trebuie să ajungi la o concluzie, nu mai tărăgăna lucrurile. Numărul norocos al zilei este 13.

CAPRICORN: Ai încredere în lucrurile în care ți-ai pus toată speranța. Dacă vei porni cu neîncredere pe un drum, s-ar putea să dai greș din prima zi. Numărul norocos al zilei este 6.

VĂRSĂTOR: Nu pierde timpul alături de oameni de la care nu ai nimic de învățat și cu care nu ești pe aceeași lungime de undă. Nu ai timp de așa ceva. Numărul norocos al zilei este 4.

PEȘTI: Te simți melancolic și ai impresia că nimic nu merge în viața ta. Încearcă să te înconjori de oamenii care îți aduc zâmbetul pe buze și care au o vorbă bună pentru tine. Numărul norocos al zilei este 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top