Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 15 octombrie 2018

Citește sfatul zilei de 15 octombrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 15 octombrie 2018

BERBEC: Ai o țintă destul de proastă și asta te face vulnerabil în a obține succesul pe care ți-l dorești. Poate că este momentul să schimbi tactica. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: Nu te agăța de probleme ale trecutului pentru a justifica anumite izbucniri care fac parte din felul tău de a fi. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Păstrează-ți echilibrul, energia pozitivă, calmul chiar dacă unele lucruri nu sunt tocmai plăcute. Numărul norocos al zilei: 5.

RAC: Dă tot ce poți pentru ca nimeni să nu te mai poată ataca gratuit. Este momentul să faci o schimbare de abordare a situațiilor de criză. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Dacă te cheamă cineva la întâlnire, de ce nu profiți de momentele frumoase pentru a te bucura de viață? Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Pune-te pe primul loc oricât de urât ar părea din exterior egoismul tău. E momentul să te gândești și la tine. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ: Poți să faci mai mult. Ai capacitatea necesară de a demonstra că în tine există un artist. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Dramele nu mai conving pe nimeni, așa că lasă teatralismul pentru actori. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR: Dar din dar se face Rai. O mică atenție, o vorbă bună, un zâmbet te vor face să te simți mai bine printre oameni. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN: Răzbunarea e dulce, dar este arma proștilor. Vezi-ți în continuare de drum fără să apeși pedala de accelerație. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Cine te cunoaște știe că atunci când vorbești cu un ton ridicat sau când ești ironic nu o faci din răutate. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Fă pace cu tine înainte de a face pace cu ceilalți. Numărul norocos al zilei: 14.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top