Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 16 decembrie 2018

Sfatul zilei de 16 decembrie 2018. Iată care sunt provocările acestei zile, două zodii vor avea parte de discuții aprinse cu partenerul de viață. Tu ce zodie ești?

BERBEC: Ai curajul să te ridici pentru părerea ta, chiar dacă acest lucru înseamnă că va supăra pe cineva apropiat ție. Vei fi privit cu mai multă admirație de către ceilalți. Numărul norocos al zilei este 5.

TAUR: Nu renunța la planurile tale pe ultima sută de metri, pentru că s-ar putea să îți pară rău că nu vei vedea lucrul dus până la capăt. Riscă și vezi încotro se duc aceste planuri. Numărul norocos al zilei este 1.

GEMENI: Ascultă-ți instinctul astăzi, pentru că s-ar putea să iei cea mai bună decizie din ultima perioadă. Deschide-ți inima și discută deschis cu ceilalți. Numărul norocos al zilei este 6.

RAC: Nu îi mai pune pe ceilalți pe primul plan mereu. Meriți o zi în care să te ocupi numai de tine și de lucruri care îți fac ție plăcere. O sesiune de cumpărături te va scoate din orice pasă proastă. Numărul norocos al zilei este 2.

LEU: Discută mai mult cu persoana iubită despre lucrurile care te deranjează în comportamentul său. Nu lăsați lucruri nerezolvate sau nespuse, mai ales dacă este o relație nouă. Numărul norocos al zilei este 7.

FECIOARĂ: Fii mai maleabil astăzi și nu te mai impune în fața celorlalți. S-ar putea să fii pus la punct chiar de acea persoană de la care nu te-ai fi așteptat niciodată. Numărul norocos al zilei este 4.

BALANȚĂ: Deciziile pe care trebuie să le iei astăzi nu sunt deloc ușoare, dar sunt spre binele tău și nu mai suportă nicio amânare. Cu cât mai repede, cu atât mai bine! Numărul norocos al zilei este 5.

SCORPION: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, iar dacă ai un termen-limită, atunci ține-te te el, pentru a nu suporta niște consecințe neplăcute în zilele următoare. Numărul norocos al zilei este 12.

SĂGETĂTOR: O persoană mai în vârstă îți poate da un sfat pe care trebuie să îl prețuiești. Ține cont de ceea de afli azi și totul va fi așa cum îți dorești. Numărul norocos al zilei este 3.

CAPRICORN: Nu lăsa ca un lucru care nu a mers azi conform planului să îți strice toată ziua. Nu vei face decât să le strici tuturor dispoziția dacă vei sta îmbufnat. Numărul norocos al zilei este 13.

VĂRSĂTOR: O discuție cu partenerul de viață îți poate aduce niște lămuriri despre viitorul vostru împreună. Vei vedea dacă este cazul să continuați sau nu. Numărul norocos al zilei este 8.

PEȘTI: Rupe-te de trecut și de oamenii lângă care simți că nu mai evoluezi. Nu ai nevoie de astfel de persoane în jurul tău. Privește totul pozitiv. Numărul norocos al zilei este 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top