Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 16 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie

Sagetatorii dau cu banul la sfârșit de saptamana. Citeste sfatul zilei de 16 noiembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Din doua vorbe ii poti face pe toti azi. Alege-le cu mare atentie pentru ca acestea pot declansa tsunami-uri. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ascult-o pe mama ta atunci cand iti atrage atentia asupra problemelor amoroase. Nu o face pentru ca e cicalitoare, ci pentru ca iti vrea binele. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi comunici mai bine cu baietii, desi in mod normal fetele iti prezinta mai multa incredere. Nu mai face discriminare intre sexe! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te lasa batut indiferent cat de greu ti se pare situatia de acum. Nu renunta chiar daca unii iti sugereaza asta. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Vorbeste cu prietenii tai daca te deranjeaza felul in care decurge atmosfera din gasca de iesit in oras. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Abordeaza-i pe ceilalti cu veselia si pozitivitatea ta pentru ca azi ai parte din plin de asa ceva. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Trebuie sa stii ca hobby-urile nu iti tin de foame. Incearca sa gasesti un echilibru intre ceea ce iti aduce bani si ceea ce te face implinit pe fond emotional. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Joci cartea enigmaticului si asta ii fascineaza pe ceilalti, cu exceptia celor care te stiu bine. Spune-le inainte ce urmaresti sa faci ca sa nu te dea de gol. Numarul norocos al zilei: 1.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA: Uite ce se intampla cu TOATE ZODIILE in decembrie!

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Dai cu banul si iese fix invers decat ti-ai dorit. Asuma-ti faptul ca ti-ai pus destinul in mainile norocului. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Daca vrei sa dai de cineva cu adevarat, e posibil sa obtii informatiile ce iti trebuie in timp util. Totul depinde de tactica ta, asa ca ai grija. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Nicio suma de bani nu valoreaza mai mult ca dragostea, iar aceasta este lectia pe care trebuie sa i-o dai unei prietene azi. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

In sufletul tau te simti ca un copil neinteles, insa, din pacate, asta nu iese ‘dincolo de ecran’. Exprima ceea ce simti ca ceilalti sa te inteleaga in profunzime. Numarul norocos al zilei: 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top