Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 17 august 2018

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 17 august 2018

Sfatul zilei de 17 august 2018. Va fi o zi în care unii nativi trebuie să ia o decizie importantă. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 17 august 2018

BERBEC. Nu vrei să te gândești prea mult la viitor astăzi. Îți dedici ție această zi. Foarte bine! Bucură-te de ea! Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR. Îți dorești să știi că te poți baza pe cei dragi. Însă nu uita că în primul rând trebuie să te bazezi pe propria persoană. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI. Acești nativi nu știu cum să reacioneze în unele situații. Sunt sfătuiți să spună și să facă ceea ce simt Numărul norocos al zilei: 9.

RAC. Este ziua în care se vor lua decizii importante. Să gândești și cu inima, dar să fii și rațional! Numărul norocos al zilei: 7.

LEU. Înceracă să îți schimbi atitudinea față de unele persoane! Te vor condeiera arogant și sigur nu vrei asta! Numărul norocos al zilei: 12.

FECIOARĂ. Mai gândește-te și la tine! Este suficient ce ai făcut gândindu-te la alții! Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ. Nu este cazul să iei în serios glumele altora! Poate pur și simplu nu au un simț al umorului la fel de bine dezvoltat ca al tău. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION. Ai mai multă grijă când spui ceva! Informațiile circulă foarte repede, iar pereții pot avea urechi. Numărul norocos al zilei: 16.

SĂGETĂTOR. Simți nevoia să iei o vacanță! Poți profita de weekend! Ai la dispoziție două zile pentru a te distra! Numărul norocos al zilei: 3.

CAPRICORN. Știi că ai făcut o greșeală în trecut și încă te simți vinovat. Lasă în urmă ceea ce s-a întâmplat! Prezentul contează acum! Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR. Este o zi perfectă pentru a o petrece alături de familie și prieteni! Vei vedea cât de mult te va ajuta asta. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI. A venit vremea să iei o decizie legată de un aspect important din viaa ta. Gândește-te bine și fă-o! Nu mai amâna! Numărul norocos al zilei: 15.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top