Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 17 septembrie 2018

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 17 septembrie 2018

Sfatul zilei de 17 septembrie 2018. Trei zodii sunt sfătuite să fie mai atente la serviciu astăzi, deoarece pot face greșeli. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: Pentru tine începe o săptămână în care trebuie să fii mai atent la planurile pe care ți le faci, pentru a le duce la capăt în timp util. În caz contrar, s-ar putea să primești niște mustrări din partea superiorilor. Numărul norocos al zilei este 2.

TAUR: Nu te arunca înainte cu capul la orice rugăminte a celor din jur. În cazul în care nu ți-ai terminat treburile, refuză politicos și ocupă-te mai mult de ceea ce ai tu de făcut. Numărul norocos al zilei este 5.

GEMENI: Ascultă-ți mai mult instinctul astăzi, pentru că s-ar putea să afli niște lucruri valoroase pentru tine. Ai ocazia să începi niște proiecte noi, așa că dă tot ce ai mai bun. Numărul norocos al zilei este 7.

RAC: Mai multe sarcini primite la serviciu s-ar putea să te epuizeze. Învață astăzi să îți ceri drepturile și să ceri mai mulți bani dacă știi că ești capabil să faci totul fără greșeală. Numărul norocos al zilei este 8.

LEU: Nu te grăbi să crezi tot ceea ce ți se spune astăzi. Unii oameni vor încerca să te pună la încercare și tu trebuie să le afli intențiile. Numărul norocos al zilei este 1.

FECIOARĂ: O vorbă frumoasă spusă la vremea ei face mai mult decât 1000 de gesturi. Învață ca astăzi să îți deschizi mai mult sufletul și să fii mai blând cu oamenii din jur. Numărul norocos al zilei este 4.

BALANȚĂ: O veste din partea unei persoane dragi te poate pune astăzi pe gânduri, însă tu știi mai bine ce ai de făcut, așa că nu este cazul să îți faci griji. Numărul norocos al zilei este 9.

SCORPION: Nu te teme ca astăzi să faci niște lucruri noi, să cunoști niște oameni noi și să aveți o discuție interesantă. Ai putea afla multe lucruri interesante. Numărul norocos al zilei este 2.

SĂGETĂTOR: Nu trebuie să îți fie teamă să vorbești. Dacă știi că ai dreptate, du-te până în pânzele albe și convinge-i și pe ceilalți că ești o persoană de cuvânt și că este bine ceea ce spui tu. Numărul norococ al zilei este 3.

CAPRICORN: Recunoaște astăzi adevărul și cere-ți scuze în cazul în care greșești ceva. Nimănui nu îi plac mincinoșii, iar astăzi ai ocazia să îți speli păcatele. Numărul norocos al zilei este 7.

VĂRSĂTOR: Joci un rol cheie la serviciu într-un proiect care îți poate aduce o promovare pe viitor, așa că fii atent la fiecare lucru pe care îl faci, pentru a nu da greș. Numărul norocos al zilei este 6.

PEȘTI: O discuție cu persoana iubită s-ar putea să îți ofere contextul potrivit pentru a vedea ce ai de făcut în viitor. Nu te teme de repercusiuni și alege cu inima. Numărul norocos al zilei este 5.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top