Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 18 decembrie 2018 pentru fiecare zodie

Fecioarele primesc un avertisment foarte dur din partea astrelor. Citeste sfatul zilei de 18 decembrie 2018 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Fa un exercitiu de imaginatie si considera ca viata ta este ca o gradina in care tocmai cresc plantele. Bucura-te de fiecare samanta care incolteste, de fiecare tulpina care creste frumos in fata ta si de fiecare floare si fruct pe care le primesti in dar de la destin. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Daca vrei sa ajuti pe cineva, fa-o din convingere si nu pentru a astepta un dar in schimb. Acesta nu este un gest caritabil, ci mai degraba un schimb de marfuri care nu te caracterizeaza de nicio culoare. Nu e o rusine sa nu vrei sa ajuti, este mai degraba rusinos sa astepti mereu ceva la schimb. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Discuta cu omul tau de incredere despre ideea de afaceri care iti canta in creier si fa asa cum iti spune el. Oamenii din jurul tau au uneori o viziune mai buna decat ai crede, asa ca nu le sfida creativitatea si spiritul pragmatic. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Faci prea multe lucruri pentru familia ta si te pierzi pe drum in acest stil. Prioritizeaza-ti lucrurile si mai fa ceva si pentru tine. Cand vine vorba de persoana ta nu vei face altceva decat sa fii obosit si sa nu mai ai timp de tine. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Aterizezi intr-un mediu care te incanta pana acum. Realizezi ca lucrurile se complica si nu poti evita tensiunea in care nimeresti nici macar daca vrei sa o iei la fuga. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Avertisment de la astre: Nu pune la suflet glumele care se fac azi pe seama ta pentru ca ele nu sunt rautacioase, ci chiar magulitoare daca stai bine sa le analizezi. Priveste lumea mai detasat si fa si tu glume. Ai suficienta inteligenta si ironie incat sa le dai tuturor clasa daca te simti incoltit. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Pui punct unei situatii pe care nu o mai puteai tolera si asta e foarte bine pentru psihicul tau. Fa tot ce poti pentru a nu te mai gandi iar si iar la aspectele dureroase din viata ta si constientizeaza ca orice necaz nu este decat un pas inainte. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Indiciile pe care le primesti astazi, in mod gratuit, iti sunt favorabile. Cladeste totul cu mare atentie si nu sari etapele. Respecta intocmai sfaturile de aur pe care ai sansa sa le bagi in minte azi. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Esti o persoana foarte populara si iubita de cei din jur, iar asta implica o responsabilitate foarte mare mai ales atunci cand deschizi gura. Daca vrei sa ajuti pe cineva, fii cu mare atentie la ce ii spui. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu te lasa invins de fricile tale. Teama poate fi pozitiva uneori, insa azi nu este cazul sa te panichezi deloc. Priveste cu incredere spre viitorul tau si analizeaza minutios tot ce ti se intampla. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Daca intalnesti un om care sa iti inteleaga visele, idealurile, ambitiile tale cele mai profunde, nu il lasa sa plece de langa tine. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Fii circumspect la amicii care se dau pe langa tine azi. Acestia poarta o masca si vor sa te convinga sa joci dupa cum iti canta ei. Nu te lasa manipulat de vorbele increzatoare care ti se acorda, chiar daca esti tentat sa le iei in serios. Numarul norocos al zilei: 16.

Sursa foto: astrology.omtimes.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top