Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 18 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 18 ianuarie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 18 ianuarie 2019 pentru zodia ta:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai toate sansele sa iti maresti buzunarul. Oferta care ti se prezinta astazi merita incercata. Nu refuza nimic si gandeste-te ca banii pe care ii faci acum iti vor fi de folos in zilele negre! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te uiti in oglinda si te intrebi ce iti doresti cu adevarat de la viata. Nu ai mari asteptari de la tine, ceea ce este foarte gresit. Incearca sa iti depasesti propriile limite! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cu toate ca azi te trezesti cu piciorul stang si o tii asa pana dupa amiaza, priveste catre lucrurile bune care ti s-au intamplat in ultima vreme. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te intalnesti cu o veche cunostinta si ai o mare dilema: sa o saluti sau nu? Relatia dintre voi doi nu a fost tocmai placuta. Alege respectul si dovedeste ca ai bun simt. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai ganduri de zbor in tarile calde, la propriu! Fa-ti un plan bine pus la punct si alege-ti o perioada potrivita pentru asta. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Calcule, calcule si iar calcule. Nu mai stii pe unde sa scoti camasa dar reusesti intr-un final sa te redresezi fara nicio problema. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Ai nevoie de putin aer proaspat, de oameni noi, de locuri noi, simti ca te inabuseste sa traiesti fiecare zi parca trasa la xerox. Iesi in localuri unde nu ai mai fost pana acum! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Ti-e dor de persoana cu care petreceai ore in sir la telefon dar iti este rusine sa o suni. Ai nevoie de inca putin timp pentru a restabili legatura cu ea. Ia-ti inima in dinti si fa-o! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Ai nevoie de sprijin in tot acest timp, mai ales din partea persoanei iubite. Iti lipseste foarte mult o stare pe care nu stii cum sa o mai ai. Stai alaturi de cei dragi pentru a nu cadea in depresie. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Oare sentimentele tale sunt reale sau e doar o exagerare in mintea ta? Azi e momentul ideal sa analizezi tot ce ti s-a intamplat din punct de vedere amoros in ultima vreme. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Simti ca te pierzi printre oameni, nu mai ai stare pentru nimic, vrei sa fii si tu la fel de superficial si te doare ca nu iti iese acest lucru. Bea un ceai si asculta niste muzica relaxanta! Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Nu te bucura prea tare pentru ofertele pe care le primesti astazi si maine caci nu e totul batut in cuie. Consulta-te cu cineva priceput la mersul lucrurilor in lumea afacerilor. Numarul norocos al zilei: 19.

Sursa foto: yuhon.deviantart.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top