Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 18 iulie 2018. Balanțele trec prin tot soiul de momente complicate

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 18 iulie 2018. Balanțele trec prin tot soiul de momente complicate

Balanțele se împotmolesc de tot felul de situații care mai de care mai neașteptate. Citește sfatul zilei de 18 iulie 2018 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 18 iulie 2018

BERBEC: Visele tale pot deveni realitate doar dacă știi când să profiți de anumite șanse pe care le primești de la viață. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Bucuria vine exact de unde nu te aștepți. Uită-te mai atent în jurul tău și fă schimbările necesare. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI: Tratează iubirea cu mai multă inocență. Lasă-ți inima să zburde, lasă-ți sufletul să fie încântat de tandrețe. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC: Mai bine taci și faci decât să te lauzi cu performanțele tale. Este cazul să pui osul la treabă. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU: Rațiunea este înlocuită astăzi de emoție, de inimă. Din când în când e bine s-o asculți și pe ea. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Poți strica atmosfera din jur cu un singur comentariu așa că ai mare grijă ce spui astăzi în anumite cercuri. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ: Ziua se anunță destul de complicate din punct de vedere emoțional. Trebuie să faci pace cu cine nu vrei. Numărul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Horoscop 18 iulie 2018. Trei zodii primesc vești bune astăzi

Zodiile protejate de Divinitate luna aceasta

SCORPION: Nu poți accepta absolut toate minciunile pe care ți le îndrugă anumite persoane. Spune ce te deranjează și cu asta, basta! Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Ziua poate fi bună dacă începi să faci de dimineață ce ar trebui să definitivezi până la final de zi. Numărul norocos al zilei: 3.

CAPRICORN: Vrei să intri în polemici cu anumite persoane, dar nu ești pregătit suficient de bine din punct de vedere teoretic. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR: Țineți în frâu personalitatea și ai mare grijă la deciziile pe care le iei azi. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: Ai grijă ce schimbări faci prin casă pentru că poți atrage energii negative. Numărul norocos al zilei: 6.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top