Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 18 martie 2017. Este o zi in care unele semne zodiacale ar trebui sa se odihneasca si sa se puna pe primul loc.

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 18 martie 2017

Sfatul zilei de 18 martie 2017 – Leii nu trebuie sa se simta vinovati pentru anumite lucruri pe care nu le pot controla. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei 18 martie

Sfatul zilei pentru Berbec

Intreaba-te daca ceea ce vrei sa obtii astazi este intr-adevar ceea ce iti trebuie. Altfel nu are sens sa iti irosesti energia pentru unele lucruri care, in realitate, nu iti sunt necesare. Numarul norocos al zilei: 4.

Sfatul zilei pentru Taur

Nu privi comentariile celorlalti ca pe niste critici. Vor sa te ajute, nu sa scoata in evidenta lucruri negative legate de tine. Numarul norocos al zilei: 10.

CITESTE AICI: Previziuni karmice 13 – 19 martie 2017

Sfatul zilei pentru Gemeni

Daca cei din jur au probleme, ii poti ajuta, insa fara a uita de tine. Si tu ai multe lucruri pe cap, asa ca nu trebuie sa lasi problemele celorlalti sa te copleseasca. Numarul norocos al zilei: 1.

Sfatul zilei pentru Rac

Nu uita ca unele reguli sunt facute pentru a fi respectate. Chiar daca nu iti place ideea de a te supune unor regli, astazi ai putea tine cont de ele. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste in continuare in pagina 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top