Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 19 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Racii isi toarna singuri cenusa in cap si se expun unor probleme pe care altadata le evitau cu succes. Citeste sfatul zilei de 19 ianuarie 2019 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Daca stai si calculezi fiecare ban din portofel, pune deoparte cativa pentru zile negre. Nu te indestula prea mult daca viitorul nu arata roz. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Lupta se duce nu doar cu idei, ci si cu cuvinte bine ales mai ales atunci cand ai de infruntat situatii unde se cer argumente. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Mediul in care lucrezi devine un camp de lupta. Orgoliile care se ciocnesc in fata ta nu iti fac deloc bine, asa ca stai departe de micile razboaie inutile. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Iti este teama ca te vei lovi de refuzuri, insa nu faci altceva decat sa atragi energia negativa asupra ta. Trebuie sa iti fie teama mai degraba pentru felul pesimist in care infrunti viata. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu stii daca vrei sa fii profesor sau elev azi. Te nemultumesc lucrurile care se intampla in jurul tau si ba vrei sa inveti, ba sa te invete cineva ceva. Gandeste-te ce tel vrei sa atingi pentru a merge mai departe. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Descoperi ca inamicii tai sunt tocmai aceia care iti zambesc intruna. Ar fi bine sa tii cont de falsitatile oamenilor si sa nu te arunci cu dragalaseniile pentru ca vei fi pacalit. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Cuvantul de ordine este prudenta. Ai grija pe unde pasesti si ce vrei sa obtii de la cei din jurul tau. Fa totul cu mult tact. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Evita orice conflict de idei pentru ca iesi in pierdere azi. Sunt oameni mai bine informati decat tine la multe capitole. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Azi nu te mai poti baza pe intuitie. Ai nevoie si de niste chestiuni palpabile. Strange informatii si nu iti da cu parerea inca. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu uita de problemele oamenilor din jurul tau. Cei care te-au ajutat candva vor astazi sprijinul tau neconditionat. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Stai departe de orice activitate, oricat de entuziast ai fi. Azi este ziua pacalelilor. Vei vedea ca, pe parcurs, nu toate lucrurile sunt asa cum par la prima vedere. Numarul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Tempereaza-te in fata reprosurilor celor din jurul tau. Unele dintre ele sunt de-a dreptul hazardate. Numarul norocos al zilei: 33.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top