Connect with us

Revistateo.ro

sfatul zilei de 19 septembrie 2017

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 19 septembrie 2017

Pe Berbeci, nimic nu îi mai mulțumește și pot lua decizii radicale. Citește sfatul zilei de 19 septembrie 2017 pentru zodia ta.

Berbec

Te zbați între rațiune și emoție. Nu înțelegi de ce nimeni nu îți urmează gândurile, de ce toată lumea are o sprânceana ridicată când propui ceva. Întreabă-te unde greșești când le vorbești celorlalți. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur

Suferințele din dragoste nu te ocolesc. Trebuie să înveți să dăruiești mai mult, să te dedici cu adevărat persoanei iubite. Numărul norocos al zilei: 9.

Gemeni

Singurătatea poate fi cel mai bun aliat de care ai nevoie în momentul de față. Nu te panica! Numărul norocos al zilei: 3.

Rac

Nu ține în tine lucrurile care te deranjează. Exprimă-te fără nicio teamă. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu

Nu știi dacă ce se întâmplă în viață ta e de bine sau de rău. Poate că zâmbetul ăsta pe care îl ai acum, deși oleacă amar, e rezultatul unei strădanii îndelungate, nu crezi? Numărul norocos al zilei: 11.

Fecioară

E imposibil să obții tot ce vrei și să primești de la cei din jur afecțiune atunci când îți dorești. Nu te deznădăjdui. Numărul norocos al zilei: 8.

Balanță

Nu îți place să te cerți, dar azi nu mai suporți, efectiv, situația. Pregătește-te pentru câteva momente tensionate. Numărul norocos al zilei: 7.

Scorpion

Nu cere aprobare de la toți dacă știi că acțiunile tale sunt controversate. Încearcă să convingi lumea în alt mod. Numărul norocos al zilei: 2.

Săgetător

Azi ești relaxat și simți în jurul tău un parfum de fericire cum rar ți-a fost dat să simți. Bucură-te de această zi splendidă. Numărul norocos al zilei: 4.

Capricorn

Primești o veste care îți schimbă complet viața. Fă-ți bagajele căci te așteaptă un drum complicat, dar ofertant. Numărul norocos al zilei: 10.

Vărsător

Toate ar trebui să meargă ca pe roate deoarece ai ocazia să demonstrezi că te pricepi la ceea ce faci. Numărul norocos al zilei: 13.

Pești

Nu îi lăsa pe ceilalți să fac haz de necazul tău. Spune-le ce ai ca să nu lași loc de interpretări. Numărul norocos al zilei: 6.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top