Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 2 octombrie 2018. Fericire maximă pentru o zodie

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 2 octombrie 2018. Fericire maximă pentru o zodie

Sfatul zilei de 2 octombrie 2018. Citește sfatul zilei de 2 octombrie și vezi care este zodia care se va bucura de niște vești extraordinare astăzi, destinul i se schimbă.

Sfatul zilei de 2 octombrie 2018 pentru fiecare zodie în parte

BERBEC: Cere ajutorul în care simți că ceva nu funcționează în viața personală și la serviciu. Nu este nicio rușine să îți arăți, din când în când, slăbiciunile. Numărul norocos al zilei este 2.

TAUR: Schimbarea în cuplu pornește de la tine, așa că, dacă vrei să ai parte de multă fericire pe viitor, ar trebui să ai mai mult curaj în ceea ce faci. Îndrăgostește-te în fiecare zi de persoana de lângă tine și arată-i noile laturi ale tale. Numărul norocos al zilei este 6.

GEMENI: Ai ocazia să primești astăzi niște vești extraordinare, așa că fii pregătit să le primești cu sufletul deschis. Cineva pe care nu l-ai mai văzut de ceva timp o să vină cu veștile care îți vor aduce multă bucurie. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Încearcă să fii mai temperat cu cheltuielile, deoarece s-ar putea ca în această perioadă să ai mâna prea largă și în scurt timp să îți dai seama că nu mai am nimic. Tinzi să îți cumperi lucruri prea scumpe și acest obicei te va costa scump. Numărul norocos al zilei este 3.

LEU: Fii mai atent la disputele în care te implici, deoarece s-ar putea să fii pus la punct chiar de o persoană la care nu te aștepți. Fii mai temperat astăzi, dacă nu vrei să eviți scânteile. Numărul norocos al zilei este 9.

FECIOARĂ: Ai mai multă încredere în tine și încearcă să îți rezolvi problemele din această perioadă. Este momentul să dovedești ceea ce poți și ceea ce știi. Numărul norocos al zilei este 7.

BALANȚĂ: Renunță la planurile pe care ți le-ai făcut, deoarece s-ar putea ca astăzi să nu ai șanse să rezolvi ceva. Ocupă-te, în schimb, mai mult de familie și de persoanele pe care le iubești. Numărul norocos al zilei este 1.

SCORPION: Fii curajos și spune astăzi ce te deranjează. Dacă o să continui să fii supărat și să nu spui ce nu îți convine, ceilalți nu vor ști cum să se comporte în jurul tău. Numărul norocos al zilei este 12.

SĂGETĂTOR: Toate drumurile par că ți se deschid astăzi, așa că profită din plin de tot ce ți se oferă, chiar și de lucrurile foarte mărunte. Înconjoară-te de oamenii dragi pentru a le împărtăși bucuria ta. Numărul norocos al zilei este 4.

CAPRICORN: Nu te împovăra astăzi cu prea multe lucruri, deoarece, dacă vei alerga după mai mulți iepuri, s-ar putea să nu prinzi niciunul. Rezolvă tot ce ai de făcut rând pe rând. Numărul norocos al zilei este 6.

VĂRSĂTOR: O veste pe care o primești astăzi s-ar putea să îți schimbe complet existența. Este momentul să primești toate lucrurile pe care până acum nu credeai că le meriți. Numărul norocos al zilei este 5.

PEȘTI: Analizează mai mult ceea ce faci și vezi dacă este exact lucrul pe care ți-l dorești pentru viitorul tău. Este o zi în care poți lua decizii importante pentru viitorul tău. Numărul norocos al zilei este 8.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top