Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 2 septembrie 2018

Sfatul zilei de 2 septembrie 2018. Se anunță o zi liniștită. Citește sfatul zilei pentru zodia ta și vezi de ce trebuie să ții cont pentru o zi cu adevărat reușită. Tu ce zodie ești?

BERBEC: Ai nevoie să a o discuție serioasă cu partenerul de viață și să vă dați seama încotro se îndreaptă relația voastră. Fii sincer cu tine și spune-i toate nemulțumirile. Numărul norocos al zilei este 3.

TAUR: Petreci o zi de vis alături de cei dragi tăi, însă pe seară pot exista unele discuții din care nu te vei sustrage. Încearcă să îți păstrezi calmul și nu ridica tonul. Numărul norocos al zilei este 6.

GEMENI: Ai nevoie de o vacanță ca de aer și simți că nu te înțelegi deloc cu cei din jurul tău din cauza oboselii. Fii mai îngăduitor cu tine și odihnește-te mai mult, pentru a nu face greșeli zilele următoare. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: O persoană dragă ție poate veni cu vești interesante legate de persoana iubită. Ai grijă la lucrurile pe care ți le spune, s-ar putea ca aceste informații să te ajute să afli multe chestii pe care nu le știai. Numărul norocos al zilei este 1.

LEU: O persoană mai în vârstă din familie îți oferă un ajutor financiar. Fii atent la cum folosești banii și ce vei cumpăra din ei, să nu fie irosiți pe lucruri nefolositoare pentru tine și pentru casă. Numărul norocos al zilei este 9.

FECIOARĂ: Discuțiile cu familia de astăzi te vor ajuta să te cunoști mai bine și te vor face să înțelegi dacă faci niște lucruri greșit. Ai nevoie de o mână de ajutor din partea cuiva mai experimentat. Numărul norocos al zilei este 3.

BALANȚĂ: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi, iar dacă ți se cere ajutorul, oferă-l pentru că vei avea și tu multe lucruri de câștigat. E o zi plină de evenimente pentru tine. Numărul norocos al zilei este 5.

SCORPION: Persoana iubită ți-ar putea astăzi niște vești care te vor îngrijora. Însă, vei reuși să pui cap la cap anumite lucruri din relația voastră și vei descoperi că nu trebuie să îți faci probleme. Numărul norocos al zilei este 2.

SĂGETĂTOR: Nu mai visa cu ochii deschiși astăzi și folosește ce ai aflat astăzi în favoarea ta. Ai nevoie de aceste informații pentru zilele următoare. Numărul norocos al zilei este 6.

CAPRICORN: Un eveniment din familie s-ar putea să îți strice ziua. Persoana iubită va reuși, însă, să îți aducă zâmbetul pe buze și să petreceți niște clipe speciale împreună. Numărul norocos al zilei este 7.

Nativii Pești, sfătuiți să fie atenți cu persoana iubită

VĂRSĂTOR: Nimic nu îți poate strica această zi de relaxare, iar cei dragi îți sunt alături pentru a petrece o zi relaxantă, în care să vă bucurați de ceea ce aveți. Numărul norocos al zilei este 1.

PEȘTI: Fii mai atent la felul în care te comporți cu persoana iubită, pentru a nu declanșa o furtună în relație. Vorba dulce mult aduce, iar azi, mai mult ca oricând. Numărul norocos al zilei este 12.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top