Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 20 august 2018. Două zodii încep săptămâna cu dreptul

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 20 august 2018. Două zodii încep săptămâna cu dreptul

Sfatul zilei de 20 august 2018. Două zodii încep săptămâna cu dreptul și trebuie să profite de orice ocazie care le iese în cale. Citește sfatul zilei pentru zodia ta și vezi ce trebuie să faci pentru a avea o zi reușită.

BERBEC: Fii mai atent la lucrurile care îți ajung astăzi pe la ureche și folosește-te de informațiile obținute. Nu știi niciodată când îți pot folosi, așa că reține tot ce ți se spune azi. Numărul norocos al zilei este 3.

TAUR: Învață să mai lași de la tine și lasă-l și pe partenerul tău să ia o decizie importantă în viața voastră. Vei reuși să consolidezi relația și să arăți că ești mai flexibil în astfel de situații. Numărul norocos al zilei este 7.

GEMENI: Ai nevoie să pui la punct niște planuri de călătorie, iar astăzi este cea mai bună zi pentru a rezolva până în cele mai mici detalii. Acest lucru îți va produce multă bucurie, însă nu uita să îți îndeplinești și sarcinile de la serviciu. Numărul norocos al zilei este 4.

RAC: Trebuie ca astăzi să iei o decizie extrem de importantă în ceea ce privește viitorul tău și trebuie să gândești mai mult cu mintea decât cu sufletul, deoarece s-ar putea să dai greș. E acum ori niciodată! Numărul norocos al zilei este 9.

LEU: Ai puterea de a schimba ceva în viața ta și trebuie să profiți de această zi. Astrele sunt de partea ta, iar la finalul zilei te vei bucura de toate oportunitățile care ți se oferă în aceste clipe. Numărul norocos al zilei este 12.

FECIOARĂ: Fii mai atent la cuvintele pe care le folosești cu cei din jur, deoarece s-ar putea să creezi o adevărată furtună din cauza lucrurilor pe care le dezvălui. Fii mai moderat, iar ziua va fi una reușită. Numărul norocos al zilei este 1.

BALANȚĂ: Acordă-i mai mult timp partenerului tău de viață, deoarece la finalul zilei el este cel care te sprijină la bine și la greu. Uită astăzi de orice alt plan aveai și petreceți timp de calitate în doi, pentru a suda relația. Numărul norocos al zilei este 6.

SCORPION: Tentațiile sunt la tot pasul, însă trebuie ca azi să fii mai puternic decât oricând, deoarece poți călca strâmb fără să îți dai seama. Renunță la flirt și la cuvinte care pot părea nevinovate, dar au multe înțelesuri pentru cineva din jurul vostru. Numărul norocos al zilei este 5.

SĂGETĂTOR: Este nevoie astăzi să fii mult mai serios la locul de muncă, deoarece atitudinea ta nepăsăroare nu este deloc pe placul șefilor. Rezolvă-ți sarcinile la timp și totul va fi bine. Numărul norocos al zilei este 3.

CAPRICORN: Ceea ce se dorea a fi o surpriză pentru persoana iubită s-ar putea transforma într-un fiasco. Cere-le întâ iajutorul celor dragi dacă te gândești să faci un gest frumos. Numărul norocos al zilei este 7.

VĂRSĂTOR: Fii mai atent la semnalele pe care ți le transmit cei din jur. Una dintre persoane s-ar putea să îți arate că te place, iar tu, să nu îți dai seama de acest lucru. Analizează aceste semne și fă primul pas. Numărul norocos al zilei este 8.

PEȘTI: Învață să îl asculți mai mult pe partenerul de viață și nu te mai plânge de lucrurile care nu ți-au mers bine azi. O discuție în care să primeze lucrurile pozitive vă va scoate din turina în care ați intrat. Numărul norocos al zilei este 4.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top