Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 20 iunie 2018. Ce se întâmplă cu Peștii

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 20 iunie 2018. Ce se întâmplă cu Peștii

Află din sfatul zilei de 20 iunie 2018 cum îți va merge miercuri, 20 iunie. Care sunt preocupările de care trebuie să ții cont?

Sfatul zilei de 20 iunie 2018 pentru zodia ta

BERBEC: Relația cu cei din jur este una extraordinară din toate punctele de vedere. Lasă-te înconjurat de oameni minunați. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Conflictele cu tentă financiară nu te ajută mult azi. Poate că trebuie să mai lași de la tine. Numărul norocos al zilei: 6.

GEMENI: Trebuie să clarifici câteva lucruri care țin de situația ta financiară. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Suportă criticile și ascultă. Poate că e timpul să înveți ceva din modul tupeist în care te adresezi de multe ori. Numărul norocos al zilei: 7.

LEU: Ai toate motivele de bucurie. Azi primești câteva vești care nu au cum să te lase indiferent. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Ai găsit metoda prin care poți face față situațiilor dificile. Ai grijă să nu exagerezi. Numărul norocos al zilei: 11.

CITESTE SI: Cifra zilei de 20 iunie 2018. 1 și 3 – totul sau nimic, singuri sau împreună. Ce spun numerologii

Horoscop săptămânal Nicoleta Svârlefus 18 – 24 iunie 2018

BALANȚĂ: Ai multe de făcut și nu știi de ce să te apuci prima și prima oară. E cazul să te gândești serios la o strategie nouă. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION: Unele evenimente au o încărcătură sentimentală aparte. Este cazul să faci o triere a oamenilor care te înconjoară. Numărul norocos al zilei: 10.

SĂGETĂTOR: Nu apreciezi suficient modul în care te complimentează unele persoane. Poate că nu ar trebui să ții cont de formă, ci de fondul problemei. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Poți trece cu bine peste blocajul de la locul de muncă. Hai! Sus! Ridică-te! Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR: Nu te lăsa impresionat de dramele și dramatismele celor din jur. Ai destule pe capul tău. Numărul norocos al zilei: 15.

PEȘTI: Revin greutăți din trecut. E timpul să dai dovadă că ai depășit cu brio anumite experiențe traumatizante. Numărul norocos al zilei: 8.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top