Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 20 noiembrie 2018

Citește sfatul zilei de 20 noiembrie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile care primesc vești excelente astăzi.

Sfatul zilei de 20 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Ai niște emoții la început de săptămână deoarece dai față cu tot felul de situații care mai de care mai imprevizibile. Trebuie să te gândești foarte serios cum treci de aceste încercări. Nu acționa sub impactul emoțiilor. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR – În doi, toate încercările pot fi depășite mai ușor. Stai de vorbă cu partenerul de viață dacă simți că el te poate înțelege 100%. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI – Te gândești să schimbi domeniul de activitate, iar asta nu ar fi o idee tocmai rea. Trebuie să dai dovadă că ești capabil să faci orice îți provoacă bucurii. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC – Nu te mai uita în gura dușmanilor. Ei au un singur interes: să te destabilizeze complet. Dacă te iei după toată lumea, înseamnă că n-o să progresezi deloc. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU – Iese leul din tine! Primești o hotărâre neplăcută din partea unei autorități. Trebuie să rezolvi această problemă stringentă dacă vrei să nu pierzi foarte mulți bani. E în joc și numele tău aici. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ – Unde dai și unde crapă! Vorbește mai clar despre lucrurile care te deranjează, pentru că vor apărea mereu astfel de situații în care lumea va crede orice altceva în afară de adevărul pe care ai vrut să-l exprimi. Numărul norocos al zilei: 7.

BALANȚĂ – Tu știi cel mai bine care este limita ta. Nu poți suporta la infinite anumite cuvinte, vorbe, gesturi care vin din partea unor persoane care nu te cunosc nici 1%. Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION – Trebuie să acoperi pe cineva, să minți pentru o persoană apropiată. Gândește-te dacă nu cumva riscul e prea mare și imaginea ta poate fi afectată. Tu decizi! Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR – Trăiești totul cu o intensitate profundă. Privești vești de la rude care te bucură. Urmează un eveniment important în familia ta. Numărul norocos al zilei: 14.

CAPRICORN – Și tu primești câteva informații de la o rudă îndepărtată, lucruri care te pot ajuta în afacerea la care te-ai gândit de ceva vreme. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR – O persoană apropiată din familie ți se confesează. Păstrează secretul pentru a nu-i strica surpriza. Azi trebuie să joci rolul confidentului, rolul psihologului. Nu trădarea încrederea acestei persoane. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI – Ai ceva pe inimă și nu știi cu exactitate cum s-o spui. Poate că ar trebui să discuți cu o persoană ceva mai trecută prin viață care să îți sugereze cum să abordezi problematica. Întotdeauna un om mai bătrân va ști cum să te scoată din bucluc. Numărul norocos al zilei: 20.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top