Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 20 octombrie 2018

Sfatul zilei de 20 octombrie 2018. Se anunță o zi de neuitat pentru una dintre zodii, citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: Nu te teme să scoți la iveală anumite lucruri ascunse pe care le ai, pentru că persoana de lângă tine trebuie să te cunoască și cu bune, dar și cu lucruri mai puțin pune. Numărul norocos al zilei este 2.

TAUR: Ești pus în fața unei mari decizii, așa că gândește-te bine pe ce drum vrei să apuci și nu te gândi prea mult la consecințe, deoarece riști să nu mai faci nimic. Asumă-ți alegerea. Numărul norocos al zilei este 6.

GEMENI: Gândește-te mai mult la tine și la lucrurile care te fac să fii relaxat și ia o pauză de la tot ceea ce faci, pentru că ai mare nevoie de acest lucru. Numărul norocos al zilei este 9.

RAC: Bucură-te de toate lucrurile fericite care se întâmplă în viața ta și acceptă-le cu sufletul deschis. A venit momentul să întorci foaia și să ai mai multă grijă de tine. Numărul norocos al zilei este 3.

LEU: Cere sfatul în cazul în care nu știi ce decizie să iei, mai ales dacă este una extrem de importantă pentru tine și pentru viitorul tău și al celor dragi. Numărul norocos al zilei este 7.

FECIOARĂ: Visezi cu ochii deschiși la momente din trecut, care te-au făcut să te simți în culmea fericirii. Ia legătura cu prietenii vechi și vedeți-vă pentru a depăna amintiri frumoase, ai nevoie de așa ceva. Numărul norocos al zilei este 6.

BALANȚĂ: Fii mai atent la călătoriile pe care le faci astăzi, deoarece riști să treci prin niște lucruri care îți pot strica ziua. Fii precaut cu cei din jurul tău. Numărul norocos al zilei este 4.

SCORPION: Nu mai amâna deciziile pe care trebuie să le iei cât mai repede. Cu cât amâni mai mult momentul, cu atât va fi mult mai greu pentru tine. Ascultă-ți instinctul, nu te minte niciodată. Numărul norocos al zilei este 5.

SĂGETĂTOR: Petrece mai mult timp cu persoanele lângă care simți că poți fi tu, fără să îți pui vreo mască. O ieșire în aer liber ți-ar prinde, de asemenea, foarte bine. Numărul norocos al zilei este 8.

CAPRICORN: Ai răbdare astăzi, căci vestea pe care ai putea să o primești va fi exact ce îți doreai să auzi de mult timp. Vor veni la momentul potrivit cuvintele dorite de tine. Numărul norocos al zilei este 1.

VĂRSĂTOR: Ai încredere în forțele proprii și nu da înapoi dacă ceva nu îți iese din prima. Vei vedea că din a doua încercare lucrurile vor fi mult mai simple. Numărul norocos al zilei este 3.

PEȘTI: Ascultă-ți mai mult persoana iubită, deoarece poate simți că te-ai îndepărtat de ea în ultima perioadă. O zi petrecută în doi v-ar consolida și mai mult relația. Numărul norocos al zilei este 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top