Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 20 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 20 septembrie 2018 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 20 septembrie 2018

BERBEC: Un prieten apropiat vine la tine cu o soluție care pare a fi cea mai bună să ieși din impas. Ascultă-l. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: Porți niște discuții foarte bune la locul de muncă și te simți încântat să vezi că poți negocia cu calm. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Ascultă vocea interioară și urmeaz-o. E timpul să lași inima să-și facă de cap. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Trebuie să faci ordine în viața ta altfel o să pierzi din vedere multe trenuri importante. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU: Nu te înconjura de pesimiști azi, chiar nu ai nevoie de stări negative. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ: Un inamic intervine brusc și îți dă peste cap calculele. Poate că e timpul să tai răul de la rădăcină. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Poate că azi vei descoperi care e adevărata ta misiune pe pământ. Ai parte de tot soiul de revelații azi. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Zâmbește și bucură-te de această zi fantastică. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Unele decizii trebuie să le iei de unul singur oricât de dificil ar fi. Ai nevoie de un restart. Gândește bine înainte să iei hotărârea. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Ai nevoie de un prieten adevărat, nu doar de lăudători vremelnici cu interese ascunse. E timpul să faci curățenie în lista ta de prieteni. Numărul norocos al zilei: 2.

VĂRSĂTOR: Dacă nu ești în stare să duci la bun sfârșit anumite sarcini, ar fi bine să nu te forțezi. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI: Toate se întâmplă cu un scop. O să descoperi mai devreme sau mai târziu multe lucruri. Ai răbdare. Numărul norocos al zilei: 27.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top