Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 21 aprilie 2017

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 21 aprilie 2017

Taurii devin extrem de sensibili la problemele celor din jur. Trebuie să își dovedească lor în primul rând că sunt capabili sa fie de ajutor pentru alții. Citește sfatul zilei de 21 aprilie 2017 pentru zodia ta.

Citește sfatul zilei de 21 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Toată lumea se bosumflă în jurul tău și nu ai cu cine să colaborezi. Schimbă tactica. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR – Sensibilitatea ta devine ceva mai accentuată azi. Ești nevoit să demonstrezi că îți pasă de cei din jur. Ajută-i pentru că ai acest har. Numărul norocos al zilei: 2.

GEMENI – Nu suporți ca oamenii din jurul tău să te trateze ca pe un copil. Dacă îți vine să te revolți, fă-o, dar cu bun simț. Numărul norocos al zilei: 6.

CITESTE SI: Previziuni karmice 17-23 aprilie 2017

RAC – Ridică-te pentru libertatea ta, cere-ți drepturile. Nu îi mai lăsa pe cei din jur să te calce în picioare. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU – Nu știi pe ce drum s-o apuci, nu ai habar dacă urmează să faci o alegere bună sau greșită. În tine stă puterea de a merge mai departe. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ – Te-ai concentrat foarte mult la un proiect și astăzi începi să vezi rezultatele. Ține-o tot așa. Numărul norocos al zilei: 7.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top