Connect with us

Revistateo.ro

sfatul zilei de 21 aprilie

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 21 aprilie 2018. Zodia care câștigă totul

Citește sfatul zilei de 21 aprilie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. O zodie câștigă totul azi.

Sfatul zilei de 21 aprilie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ai nevoie de o pauză pentru face puțină ordine în gânduri. Concentrează-te pe tine și lasă munca o vreme la o parte. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR: Primești o veste cu tentă mai oficială și te cam deranjează tonul protocolar. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Ai nevoie de mai multă liniște. Îți trebuie calmitate pentru a acționa eficient, pentru a te putea concentra. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Te deranjează multe lucruri. Ai impresia că toată lumea are ceva cu tine, dar asta e o greșeală. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Nu abandona proiectele pe care le-ai început. Îți trebuie ceva mai multă determinare, mai mult curaj, dar se poate. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Ai grijă pe cine judeci azi și ce spui despre oamenii din jurul tău. Lucrurile s-ar putea întoarce împotriva ta. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Pune-ți mintea la contribuție. Ai ocazia să faci o serie de schimbări importante în viața ta. Numărul norocos al zilei: 14.

SCORPION: Nerăbdarea poate aduce nemulțumiri serioase. Ia lucrurile pas cu pas și nu te mai plânge non-stop. Numărul norocos al zilei: 9.

SĂGETĂTOR: Cel mai bine ar fi să tratezi provocările așa cum vin ele. Nu te mai plânge. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN: Stai pe margine și gândește-te la lucrurile greșite pe care le-ai făcut. Numărul norocos al zilei: 5.

VĂRSĂTOR: Sunt lucruri pe care nu le poți controla, oricât de multe eforturi depui pentru treaba asta. Schimbă tactica, schimbă anturajul. Numărul norocos al zilei: 7.

https://teotrandafir.com/horoscop-astro/horoscop-de-weekend-21-22-aprilie-2018-o-zodie-va-fi-judecata-aspru-de-cei-din-jur-188799/amp/

PEȘTI: Găsești o persoană care seamănă leit cu tine și asta te încântă foarte tare. Este cazul să schimbi modul în care îi privești pe cei din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 8.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top