Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 21 august 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 21 august 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 21 august 2018 și află care sunt îndemnurile astrelor pentru zodia ta. Ce aduce pentru tine ziua de marți?

Sfatul zilei de 21 august 2018:

BERBEC: Știi foarte bine care este direcția pe care trebuie să o urmezi de azi înainte. Nu te da la o parte de la niciun pas. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Te grăbești să tragi concluzii după câteva discuții în contradictoriu. Documentează-te mai atent. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI: Ia toate lucrurile treptat. Nu te aventura în mai multe proiecte pentru că te vei pierde pe drum. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC: N-ai să găsești înțelegere de la invidioși. Tu continuă să faci ceea ce știi mai bine. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Vin vești din toate direcțiile. Este momentul să privești cu maximă atenție fiecare detaliu. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ: Odihnește-te și reîncarcă-ți bateriile pentru că ai parte de ceea ce îți doreai de mult. Îți găsești oaza de liniște. Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ: E timpul să scapi de fobii și să îți urmărești visele. Nu îți fie teamă de nimic. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION: Ai mare noroc să te afli în compania unei persoane importante. Privește totul cu multă încredere. Numărul norocos al zilei: 15.

SĂGETĂTOR: E timpul să regândești tot planul cu atenție. Din punct de vedere profesional ai multe lucruri de schimbat. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Promisiunile făcute cu vehemență, nesusținute în niciun fel, cu niciun argument sau dovadă ar trebui lăsate. Nu mai promite fără temei. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR: Renunță la limbajul agresiv și bucură-te de situația pe care o trăiești acum. Este cazul să faci niște eforturi suplimentare de abținere de la comentarii răutăcioase. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Dacă te consideri neînțeles, ar fi bine să explici de câte ori este nevoie ce vrei să transmiți. Numărul norocos al zilei: 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top