Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 21 decembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 21 decembrie 2018 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 21 decembrie 2018:

BERBEC: Poate fii o zi cu victorii neașteptate pentru tine, așa că pregătește-te să te înfrupți din gloria binemeritată. Numărul norocos al zilei: 9.

TAUR: Ai multe de schimbat și poate că asta te motivează să nu renunți nicio clipă. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Te așteaptă o zi bună, o zi plină de realizări și de dialoguri constructive. Fii încrezător. NUmărul norocos al zilei: 1.

RAC: Pentru a deveni lider trebuie să muncești mai mult și să schimbi tactica. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Nu te mai uita în ograda altora. Mai bine concentrează-te pe lucrurile pe care trebuie să le rezolvi pentru tine. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Ești într-o stare de visare foarte rară pentru tine. Lasă rațiunea să plece puțin și permite-i inimii să-și facă de cap. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ: Primești o veste extraordinară și asta îți face ziua completă. Bucură-te de momentele frumoase. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION: Nu uita că gura păcătosului adevăr grăiește, așa că azi ciulește bine urechile. O să afli ceva tare. Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR: Nu te compara cu ceilalți. Fiecare e unic în felul său, fiecare om are propria lui traiectorie. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN: Stai departe de oamenii care nu ți-au demonstrat mare lucru până acum și concentrează-te pe ce contează. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR: Uneori logica îți joacă feste. Poate că este momentul să te detașezi de gândurile neprietenoase. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: Ai o zi destul de dificilă și asta pentru că primești tot felul de semnale și avertismente care mai de care mai ciudate. Nu te panica. Numărul norocos al zilei: 10.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top