Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 22 octombrie 2018. Leii au tot ce își doresc

Leii au tot ce isi doresc la dispozitie. Nu trebuie sa faca drumuri lungi pentru a ajunge la lucrurile pe care si le doresc imediat. Citeste sfatul zilei de 22 octombrie 2018 pentru zodia ta!

Sfatul zilei de 22 octombrie 2018:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Fa-ti planuri de afaceri deoarece azi e ziua prielnica pentru a pune pe hartie cele mai interesante lucruri in care poti excela. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Discuta cu prietenii despre planurile tale pentru ca unele dintre ele s-ar putea sa ii implice indirect. Nu le face surprize neplacute si informeaza-i! Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi descoperi cat de important e sa ai o persoana draga alaturi. Nu esti in apele tale si simti ca ai nevoie de o pauza. Permite-ti sa te relaxezi caci ai muncit destul in ultima vreme. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Profita de ziua de azi pentru a-ti perfectiona strategiile. Nu uita ca micile greseli pot darama intregul plan. Fii foarte atent la ce spui si faci. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fericirea se afla chiar langa tine. Ai tot ce iti doresti la dispozitie, iar tu te plangi ca nu iti iese nimic. Totul este la indemana ta. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi primesti complimentele de care aveai nevoie. Nu te impauna prea tare si bucura-te discret. Simte fericirea in interiorul tau. Numarul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Renunta odata la orgoliul ala! Nu vei face nimic daca vei continua sa iti doresti mereu sa ai ultimul cuvant. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu juca roluri. Nu incerca sa pari altcineva decat esti, chiar daca ai senzatia ca e singura cale sa intri in gratiile celorlalti. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Nu ridica tonul la persoana iubita. Nu vei face decat sa iti creezi o imagine de care cu vrei vei scapa. Etichetele te vor urmari toata viata. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Paseste cu incredere pe drumul care ti s-a deschis azi. Barierele s-au lasat si tu ai volanul in maini. Nu uita asta! Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Anumite vesti care vin de peste mari si tari iti cam dau batai de cap. Nu pune la suflet problemele celorlalti pentru ca nu ai ce sa faci de aici. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Ramai detasat daca vrei ca emotiile sa nu te napadeasca. Nutresti sentimente pozitive azi fata de toata lumea si e bine sa fii atat de iubitor. Nu te panica daca azi nu te mai deranjeaza lucruri care pentru altii par grave. Numarul norocos al zilei: 19.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top