Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 22 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 22 septembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 22 septembrie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Treci peste toate neplăcerile de la muncă. Este momentul să nu te mai gândești la serviciu, mai ales că e deja weekend. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR: Ai rezerve serioase în legătură cu anumite decizii pe care trebuie să le iei până la finalul zilei. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Mintea ta zboară peste tot. Ai atâtea planuri, atâtea vise… De ce nu îți iei inima în dinți și faci acea schimbare? Numărul norocos al zilei: 5.

RAC: Te gândești la lucrurile la care ai fost nevoit să renunți pentru a face loc unor schimbări în viața ta. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Pune-te pe treabă chiar dacă e weekend. Poți obține multe lucruri frumoase azi. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Pune întrebările corect și nu tendențios. Este momentul să privești lucrurile obiectiv. Numărul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care va renaște astăzi

BALANȚĂ: Ai parte de multe surprize plăcute azi. Fii consecvent și bucură-te de această zi superbă. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION: Nu arunca banii pe prostii. Azi nu e nevoie să faci cheltuieli fără noimă. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Ai de câștigat mult dacă improvizezi pe parcurs. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN: Continuă pe drumul pe care ai pornit. Este momentul să demonstrezi că ai suficientă tărie să o iei de la capăt iar și iar. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR: Nu îi lăsa pe ceilalți să tragă concluzii greșite despre tine. Ai nevoie să te exprimi. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI: Nu pune paie pe foc. Dacă vezi că o situație este complicată, de ce o îngreunezi cu comentariile tale? Numărul norocos al zilei: 2.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top