Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 23 martie 2017

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 23 martie 2017

Citeste sfatul zilei de 23 martie 2017 si afla ce te indeamna astrele sa faci. Ce lucru minunat li se intampla Capricornilor

Sfatul zilei de 23 martie 2017 pentru zodia ta

BERBEC – Fa-ti planurile in asa fel incat sa nu se intersecteze cu ale celor din jur. Ai nevoie de un moment de respiro azi, un moment in care sa pui cap la cap toate elementele care lipsesc din proiectul tau. Numarul norocos al zilei: 11.

TAUR – Iubeste! Fii ingaduitor cu cei din jurul tau. Nu ii lasa sa iti strice zenul. Numarul norocos al zilei: 7.

GEMENI – Mizeaza pe ceea ce stii sa faci. Nu te arunca in fata unor decizii despre care nu ai suficiente informatii. Esti un om de baza pentru ceilalti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le permiti sa profite de bunavointa ta. Numarul norocos al zilei: 13.

RAC – Fa-ti calculele in asa fel incat sa nu ramai pe minus. Multe lucruri te tenteaza azi si esti nevoit sa renunti la anumite sume de bani. Numarul norocos al zilei: 6.

LEU – Pregateste-te temeinic pentru ceea ce va trebui sa faci in urmatoarele zile. Anumite persoane te vor surprinde intr-un mod placut. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Horoscop Minerva luna aprilie 2017

FECIOARA – Daca ai de gand sa dai banii pe lucruri de care nu ai nevoie, nu te mai plange ca ramai fara ei. E timpul sa fii ceva mai chibzuit cu finantele. Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top