Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 23 noiembrie 2018

Sfatul zilei de 23 noiembrie 2018. Iată cine va avea o zi extrem de solicitantă și s-ar putea să încheie ziua în lacrimi. Tu ce zodie ești?

BERBEC: Ai mai mult curaj astăzi, în tot ceea ce faci. Chiar dacă ești ambițios, astăzi pare că îți lipsește exact acea doză de curaj pentru a reuși. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Nu te mai încrede în tot ceea ce afli astăzi, deoarece s-ar putea să afli ceva care nu îți va conveni deloc. Mai bine ai încredere în instinctul tău. Numărul norocos al zilei este 7.

GEMENI: Bucură-te de toți oamenii care au intrat în ultima perioadă în viața ta și de la care ai aflat multe lucruri. Ești binecuvântat să ai în jurul tău astfel de persoane. Numărul norocos al zilei este 2.

RAC: Ascultă-ți mai des inima înainte de anumite discuții cu persoanele dragi. Chiar dacă vrei niște răspunsuri la niște întrebări, poate că nu e momentul ca astăzi să le afli. Numărul norocos al zilei este 6.

LEU: Nu te teme să ieși în lume și să descoperi persoane noi, hobby-uri noi și activități care să îți facă plăcere. Ocupă-ți timpul liber cu astfel de lucruri care îți atrag atenția din prima secundă. Numărul norocos al zilei este 8.

FECIOARĂ: Fii mai atent la tonul pe care îl folosești cu cei din jurul tău, deoarece s-ar putea să fii înțeles greșit și certat pentru ceea ce vei spune astăzi. Numărul norocos al zileie este 1.

BALANȚĂ: Ascultă sfatul unei persoane care știe mai multe lucruri decât tine. S-ar putea să aibă soluția pe care tu o cauți de ceva vreme și vei respira ușurat. Numărul norocos al zilei este 6.

SCORPION: Ai nevoie de mai multă relaxare, așa că o ieșire cu prietenii sau cu persoana iubită te va ajuta să scapi de tot stresul acumulat și să îți redea zâmbetul. Numărul norocos al zilei este 2.

SĂGETĂTOR: Fii mai precaut în ceea ce privește cheltuielile astăzi, chiar dacă ceva este foarte tentant. Nu vrei să rămâi fără bani în prag de sărbători, nu e așa? Numărul norocos al zilei este 5.

CAPRICORN: Cuvintele pe care le spui cuiva astăzi pot declanșa o adevărată furtună de emoții astăzi. Dacă nu alegi cu atenție ceea ce spui, poți avea parte ce o zi extrem de grea. Numărul norocos al zilei este 6.

VĂRSĂTOR: Nu mai pierde timpul cu oamenii de la care simți că nu înveți nimic și lângă care simți că nu evoluezi deloc. Învață să te desprinzi de aceste persoane. Numărul norocos al zilei este 3.

PEȘTI: Ai nevoie de o doză de curaj și de nebunie pentru a face față cu brio acestei zile, însă nimic nu ți se pare prea greu atunci când știi că totul va fi bine. Numărul norocos al zilei este 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top