Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 24 octombrie 2016

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 24 octombrie 2016

Afla din sfatul zilei de 24 octombrie care sunt cele 2 zodii care incep saptamana excelent. Un mic pont: una din ele este Scorpionul.

Sfatul zilei pentru Berbec

Chiar daca inceputul este mai greu, pana la finalul zilei vei descoperi ca lucrurile ti-au iesit, in mare masura, cum ti-ai propus. Nu se va intampla nimic special, dar nu ai parte nici de greutati in aceasta zi. Numarul norocos al zilei: 8.

Sfatul zilei pentru Taur

Incearca sa nu pui la suflet ce iti spun gurile rele si sa iti vezi de treaba ta. Intotdeauna vor exista carcotasi dornici sa te incurce, dar tu trebuie sa mergi pe drumul tau. Numarul norocos al zilei: 12.

Sfatul zilei pentru Gemeni

Zambeste, pentru tine rasare soarele in aceasta zi de luni! Ai parte de un inceput de saptamana minunat! Toate iti vor merge ca pe roate, asa profita ca sa inchei contracte, intelegeri, sa cumperi ceva sau sa porti o discutie importanta, caci toate vor iesi asa cum vrei. Numarul norocos al zilei: 7.

Sfatul zilei pentru Rac

Incepi sa te simti barfit si vorbit pe la spate. Poate ca ai motivele tale, dar nu este cazul sa pui la suflet rautatile oamenilor. Nu uita: indiferenta doare cel mai tare. Numarul norocos al zilei: 1.

Sfatul zilei pentru Leu

Daca esti nascut in zodia Leu, vei avea un inceput de saptamana dificil. Cineva nu se prezinta la o intalnire sau iti face o surpriza neplacuta… Incearca sa depasesti momentul cat mai repede. Numarul norocos al zilei: 6.

Sfatul zilei pentru Fecioara

Daca ai avut un weekend plin, ziua de luni va fi prilej de odihna. Nu ai nici prea multe de facut sau tot ce faci iti iese. Nu ai nicio provocare de trecut in aceasta zi. Numarul norocos al zilei: 4.

Vezi celelalte zodii pe pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top