Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 24 septembrie 2017. Mare atenţie, Berbeci!

Sfatul zilei de 24 septembrie 2017. Berbecii ar trebui să îşi măsoare cu atenţie cuvintele.

Berbec

Este posibil să aveți un conflict cu o persoană mai în vârstă din familie. Tensiunile însă se pot aplana ușor, cu o vorbă bună spusă la timp. După-amiaza s-ar putea să primiți o veste bună, legată de o afacere. Fii atent la ce spui și măsoară-ți cuvintele! Numărul norocos al zilei: 2.

Taur

Discuțiile cu persoana iubită vă irită, iar starea de nervozitate vă poate afecta toate relațiile sociale. Încercați să vă exprimați clar și să nu evitați comunicarea, chiar dacă situația este mai delicată. Ar fi bine să vă temperați orgoliul! Numărul norocos al zilei: 17.

Gemeni

Aveți tendința să fiți impulsiv, ceea ce nu este o idee tocmai bună. Ar trebui să vă calculați bine fiecare pas, mai ales în afaceri și în relațiile sentimentale. Nu exagera cu munca! Numărul norocos al zilei: 28.

Rac

În prima parte a zilei aveți dificultăți de concentrare, ceea ce vă enervează groaznic și vă poate cauza probleme. Nu este momentul prielnic pentru a lua decizii importante. Acordă-ți mai mult timp pentru odihnă și relaxare. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu

Relațiile sentimentale vor avea de suferit dacă nu vă mobilizați și luați decizia pe care o tot amânați de ceva vreme. Fi-ți însă atenți la ce spuneți, deoarece cuvintele pot răni foarte ușor! Încercați să limitați la activități de rutină, pentru a nu vă stresa și mai tare. Numărul norocos al zilei: 15.

Fecioară

Dorința de a petrece cât mai mult timp cu prietenii vă face să lipsiți cam mult de acasă, ceea ce ar putea duce la discuții neplăcute cu partenerul de viață. Încercați să vă organizați în așa fel încât să nu vă distrugeți relația sentimentală. Temperați-vă nervozitatea!  Numărul norocos al zilei: 20.

Balanţă

Lipsa banilor vă determină să amânați o călătorie în interes personal, ceea ce vă strică toată dispoziția. Starea de sănătate a unui membru mai tânăr din familie este și ea motiv de îngrijorare. Stai calm și rezolvă lucrurile pe rând! Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion

Starea de melancolie îți poate crea probleme. Cele mai mari șanse de reușită le aveți în activitățile casnice: curățenie, gătit, mutat mobilă, etc. Acordă mai multă atenție familiei! Numărul norocos al zilei: 23.

Săgetător

Dimineața s-ar putea să vă pierdeți răbdarea și să vă certați cu cineva din familie, din cauza banilor. Nervii însă nu vor rezolva niciodată o asemenea problemă. Mai mult calm!  Numărul norocos al zilei: 11.

Capricorn

La orizont se ivesc câteva oportunități care vă dă senzația că sunteți, în sfârșit, pe drumul cel bun. Vă bucurați mai mult ca oricând de timpul petrecut alături de familie și cei dragi. Arată ce simți! Numărul norocos al zilei: 3.

Vărsător

Se anunță niște zile încărcate. Aveți foarte multă treabă și dacă nu vă organizați bine timpul, se vor ivi și probleme de sănătate din cauza stresului. Încearcă un nou regim alimentar și de exerciții, pentru a-ți stimula sănătatea. Numărul norocos al zilei: 22.

Pești

Urmează zile pline de preocupări, când veți fi grijulii față de finanțe, activi, posesivi și vă concentrați foarte tare asupra lichidităților. Aveți grijă să nu lăsați partea financiară să vă umbrească relația sentimentală. Banii nu sunt totul! Numărul norocos al zilei: 5.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top