Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 24 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 24 septembrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 24 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Este o zi de luni perfectă pentru a definitiva niște proiecte. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: Greșești dacă tragi din nou concluzii de unul singur, ca și cum toată lumea ar greși și tu ai avea dreptate 100%. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Trebuie să alegi între două rele și nu ai habar care este cu adevărat răul cel mai mic. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Știi foarte bine care îți este locul, dar vrei din când în când să fentezi sistemul. O să te lovești numai de probleme. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Nimic nu se compară cu situațiile în care vezi că oamenii îți dau dreptate. Te simți atât de împlinit… Nu ți-o lua prea mult în cap. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ: Ai de făcut o serie de sacrificii începând cu ziua de azi și nu ai încotro. Viața te duce în tot felul de etape noi și provocatoare. Trebuie să faci față. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ: Nu îți fie teamă de propriile tale sentimente. Este cazul să înfrunți viața cu bune și cu rele. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION: Nimic nu se compară cu un început de săptămână plin de promisiuni, iar unele dintre acestea încep să se concretizeze. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Numără bine banii pe care îi ai în portofel căci va trebui să strângi cureaua destul de mult în perioada următoare. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Rupe-te de situațiile conflictuale și bucură-te de momentele frumoase pe care până acum nu le-ai trăit. Numărul norocos al zilei: 3.

VĂRSĂTOR: Trebuie să mai taci din când în când, chiar dacă simți că explodezi de nervi. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI: Azi e o zi norocoasă, așa că profită cât poți de ea. Numărul norocos al zilei: 13.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top