Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 25 august 2018 pentru zodia ta

Citește sfatul zilei de 25 august 2018 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 25 august 2018 pentru zodia ta

BERBEC: Nu te lua de oameni doar pentru a-i șicana. Dacă ai ceva de spus, fă-o dar într-un mod care să nu rănească. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Reține doar amintirile plăcute și aruncă toate lucrurile urâte care s-au întâmplat. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Ai parte de oameni adevărați lângă tine, așa că păstrează-i și bucură-te de prezența lor. Numărul norocos al zilei: 9.

RAC: Concluziile nu se trag rapid. Mai documentează-te, mai cercetează. Nu te lua după val. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Crezi în ce vrei și nimeni nu are dreptul să îți judece opiniile și principiile. Fiecare cu ale lui. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ: Petrece timpul prețios alături de prietenii tăi dragi. Ieși în oraș, distrează-te, simte-te în largul tău. Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ: Rupe-te de trecut și de acele amintiri neplăcute. E timpul să faci un pas mare înainte. Numărul norocos al zilei: 13.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 25 august 2018. Zodiile care vor avea o zi de neuitat

Previziuni karmice septembrie 2018. Luna în care zodiile își schimbă viața la 180 de grade

SCORPION: Ieși din gândirea negativă și privește lucrurile frumoase din viața ta care nu sunt deloc puține. Numărul norocos al zilei: 4.

SĂGETĂTOR: Iei cu tine multe amintiri legate de locul copilăriei tale… Și le păstrezi în suflet indiferent unde te poartă viața. Nu uita de unde ai plecat. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN: Te prefaci că totul e ok, dar nu e chiar așa. Ai răbdare și vei vedea că toate se rezolvă. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR: Ieși din zona ta de confort măcar pentru câteva clipe. Privește viitorul cu mai multă încredere, fără temeri nejustificate. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI: Nu ai de unde să știi ce fac alții pentru tine, dar azi descoperi cine ți-a fost alături în momentele grele, fără să fi banuit. Mulțumește-le. Numărul norocos al zilei: 19.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top