Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 25 iunie 2018. Vărsătorii sunt înconjurați de iubire

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 25 iunie 2018. Vărsătorii sunt înconjurați de iubire

Citește sfatul zilei de 25 iunie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 25 iunie 2018

BERBEC: Nu căuta probleme acolo unde nu sunt. Îți faci foarte mult rău insistând pe niște situații mărunte. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Toți suntem din lumină divină făcuți, toți suntem buni în interior indiferent de reacțiile și atitudinile noastre la un moment dat. Nu uita asta. Numărul norocos al zilei: 3.

GEMENI: Pentru tine ziua de azi nu e una tocmai bună mai ales dacă nu vrei să recunoști anumite greșeli. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC: Te macină o serie de întrebări legate de viitorul tău profesional. Azi te trezești că, brusc, nimic nu mai funcționează. Revino-ți. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU: Mai mult decât o simplă declarație de iubire poate fi o privire. Azi te simți extrem de iubit și apreciat de toată lumea. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Nu te uita la ceilalți ca și cum ar fi inamicii tăi. Ești extrem de competitiv, dar ai putea să profiți de oamenii buni să înveți de la ei. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ: Nu găsești lucrurile normale la locul de muncă și ai nevoie de o discuție extrem de serioasă. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Nu te mai ruga de cei din jur să îți ia apărarea dacă ei nu simt să facă asta. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Tu ești propriul tău lider. Doar tu știi ce e corect pentru tine și cum trebuie să mergi mai departe. Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN: Ai atâtea planuri mărețe încât nu îți rămâne decât să le pui în practică. Începe cu unul, nu cu toate deodată. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR: Iubirea îți dă energie. Este cel mai frumos sentimentul, sentimentul care te umple de bucurie. Numărul norocos al zilei: 12.

PEȘTI: Rupe-te de gândurile negative ale celor din jur și arată-le că poți să faci abstracție de răutăți. Numărul norocos al zilei: 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top