Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 26 octombrie 2018

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 26 octombrie 2018

Sfatul zilei de 26 octombrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Cine va avea o zo reușită, dar și cine va avea o zi complicată, pe care nu o vor uita niciodată.

BERBEC: Lasă lucrurile zilnice deoparte și ocupă-te mai mult de tine și de starea ta de sănătate, mai ales dacă s-a întâmplat în ultimele zile să nu fii în apele tale. Nu vrei să îți strici tot weekendul din această cauză. Numărul norocos al zilei este 2.

TAUR: Ai încredere în deciziile pe care le iei astăzi, pentru că sunt cele mai bune lucruri pe care le poți face în acest moment. O să înveți multe azi. Numărul norocos al zilei este 7.

GEMENI: Evită discuțiile în contradictoriu cu oamenii din jurul tău care azi caută cearta și să te scoată din starea ta. Ocupă-te de ceea ce ai tu de făcut și lasă-i pe ceilalți să vorbească. Numărul norocos al zilei este 4.

RAC: Primești niște vești care îți umplu inima de bucurie. Ai nevoie de astfel de lucruri, așa că poți sărbători cu cei dragi această zi specială. Numărul norocos al zilei este 6.

LEU: Ai nevoie să fii răsfățat, ascultat și apreciat de către ceilalți și unde, dacă nu acasă, poți găsi toate aceste lucruri care te fac fericit? Bucură-te de această zi. Numărul norocos al zilei este 9.

FECIOARĂ: Nu îți face iluzii dacă nu ești absolut sigur de o situație. Nu vrei să fii dezamăgit tocmai de aceste lucruri, așa că privește totul cu luciditate. Numărul norocos al zilei este 5.

BALANȚĂ: Ești pus pe fapte mari, așa că ai ocazia de a le aduce zâmbetul pe buze celor dragi ție cu o vorbă bună sau cu un gest frumos. Îți place să faci aceste lucruri. Numărul norocos al zilei este 1.

SCORPION: Poate că o zi liberă este tot ce ai nevoie pentru a-ți reveni din starea care te-a cuprins în ultimele zile. Din când în când, ai nevoie și de asemenea răsfăț. Numărul norocos al zilei este 3.

SĂGETĂTOR: Ai nevoie de o mare schimbare în viața ta, iar la tine sunt toate răspunsurile. Tu știi exact de ce este nevoie pentru a avea o viață mai bună. Numărul norocos al zilei este 12.

CAPRICORN: Nu încerca să schimbi niște păreri ale celor din jurul tău doar pentru că tu ai impresia că este mai bine așa cum spui tu, s-ar putea să te înșeli. Ascultă-i și pe ceilalți. Numărul norocos al zilei este 6.

VĂRSĂTOR: Învață să faci și niște compromisuri, dacă vrei să îți fie bine. Renunță la orgoliu și la încăpățânare, pentru că nu rezolvi nimic altfel. Numărul norocos al zilei este 9.

PEȘTI: Profită de lucrurile fericite care se întâmplă în jurul tău, pentru a-ți încărca sufletul de bucurie și nu te mai gândi la lucrurile care nu merg așa cum îți dorești tu. Numărul norocos al zilei este 4.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top