Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 27 martie 2017

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 27 martie 2017

Citeste sfatul zilei de 27 martie 2017 si vezi ce te indeamna astrele sa faci. Taurii trebuie sa fie foarte atenti la siretlicurile asa zisilor prieteni.

Sfatul zilei de 27 martie 2017 pentru zodia ta

BERBEC – Mizeaza pe ceea ce stii sa faci indiferent de ce iti spune lumea ca e gresit la atitudinea ta. Nu te lasa intimidat de rautatile specifice locului in care muncesti. Numarul norocos al zilei: 11.

TAUR – Atentie foarte mare la rautatile celor din jurul tau! Unele persoane doar se dau prietene, altele o fac pe bune. Numarul norocos al zilei: 5.

GEMENI – Nu lasa in seama celorlalti atributiile de care stii sa te ocupi cel mai bine. Nu te arunca in fata unor compromisuri doar de dragul de a-ti lua de pe umeri anumite sarcini. Numarul norocos al zilei: 7.

RAC – E o zi splendida pentru tine din toate punctele de vedere. Profita din plin de ea si bucura-te de momentele placute pe care ti le ofera viata. Numarul norocos al zilei: 1.

CITESTE SI: Horoscop mayas primavara 2017

LEU – Iata ca rasare soarele si pe strada ta. Aduna-ti energia si mergi mai departe, indiferent de vestile neplacute primite in ultimele zile. Numarul norocos al zilei: 8.

FECIOARA – Te bucura foarte tare sa vezi ca in jurul tau mai exista persoane care gandesc la fel ca tine. Tine-i aproape si profita de experienta lor de viata. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Continuarea din pagina anterioara

BALANTA – Lasa-te in voia sortii azi. Astrele au decis cateva lucruri frumoase pentru tine. Ai incredere! Numarul norocos al zilei: 3.

SCORPION – Iti faci ganduri negre de la niste situatii prin care ai mai trecut. Schimba complet tactica de abordare a lucrurilor. Numarul norocos al zilei: 11.

SAGETATOR – Pedalezi intr-o directie gresita si iti vei da seama de asta cand va fi prea tarziu. E ziua in care trebuie sa schimbi complet modul in care actionezi, cel putin din punct de vedere profesional. Numarul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN – Iubirea e cel mai inaltator sentiment, sentimentul care iti deschide portile in mai multe privinte. Lasa-te purtat de valul dragostei si vei redescoperi in tine acea persoana pe care o credeai pierduta. Numarul norocos al zilei: 2.

VARSATOR – Unele persoane de pot indoi de capacitatile tale, iar sarcina ta de azi este sa le demonstrezi cat de mult se insala in aceasta privinta. Numarul norocos al zilei: 19.

CITESTE SI: Horoscop Minerva luna aprilie 2017

PESTI – Nu arunca vrabia din mana pe cioara de pe gard! Trebuie sa constientizezi care sunt lucrurile importante din viata ta, valorile pe care nu trebuie sa le lasi niciodata la indemana oricui. Numarul norocos al zilei: 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top