Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 27 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie

Fecioarele simt ca nu mai rezista mult in tensiunea in care nimeresc. Au senzatia ca totul se ingreuneaza cand ar trebui sa fie mai simplu, inclusiv din punct de vedere sentimental. Citeste sfatul zilei de 27 noiembrie 2018 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Azi esti mai prudent decat oricand. Este bine sa iti calculezi pasii inainte de a apasa pe buton ori inainte de a semna o hartie importanta. Nu uita de faptul ca ai pierdut pana acum tocmai pentru ca nu te-ai documentat suficient asupra lucrurilor. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Alege-ti bine tabara si nu te baza pe faptul ca toti cei din jurul tau te vor intelege 100%. Explica-le ce simti si nu te astepta ca acestia sa ghiceasca ce e in sufletul tau dintr-o simpla privire. Risti sa devii irascibil daca nu esti clar in intentiile tale. Numarul norocos al zilei: 5.

GEMENI

Accepta orice propunere iti apare in cale pentru ca este cazul sa schimbi macazul. Nu mai face calcule pe actualele tale proiecte pentru ca are cine sa se ocupe de ele. Largeste-ti orizonturile si implica-te in lucruri noi. Testeaza piata si vezi ce te atrage cel mai mult in acest moment. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Este timpul sa te gandesti numai la tine. Indiferent ce decizie ai lua, asigura-te ca nu iti afecteaza starea emotionala. Paseste cu incredere catre noul tau viitor emotional. Ai suficienta experienta incat sa stii unde trebuie sa te opresti si pe ce teren nu o sa intampini niciodata probleme. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Pune-te la curent cu lucrurile care se intampla in jurul tau si angajeaza-te in activitati care sa iti trezeasca interesul, spiritul viu, energia pozitiva. Tragi concluzii pripite de cele mai multe ori, iar asta nu te va face sa o iei de la zero, asa cum doresti. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Linistea care s-a asternut in sufletul tau risca sa fie periclitata. Ajungi intr-un mediu in care stresul si orgoliile sunt cele mai bune prietene. Nu esti facut sa dansezi dupa cum canta ceilalti, atata vreme cat nu iti ofera libertatea de a face ce simti. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Accepta sfaturile pe care le primesti de la seful tau, dar nu te subordona orbeste. Nu ai motive sa crezi ca cineva iti doreste raul si faci foarte bine daca privesti intentiile cu bunatate. Inarmeaza-te si mergi mai departe, indiferent de ce s-ar intampla. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Cauta in inima ta resurse pentru a ierta si fa un pas inapoi. Cel mai important pentru tine in acest moment este sa nu iti impui in minte ca lumea are ceva cu tine si nu merita iertarea ta. Si tu ai gresit si stii foarte bine asta. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Nu cauta cel mai bun sfat printre randuri. Nu cuvintele te conving daca ceea ce faci este bine sau rau. Unele „Ok”-uri le primesti prin gesturi, prin dovezi de incredere care nu contin litere. Nu ai nevoie ca cineva sa iti spuna non-stop „Bravo”. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Azi te simti confortabil in pielea ta si nu stii care este secretul acestei energii pozitive. Nu iti bate capul sa gasesti scuze pentru ca te simti bine ci traieste momentul. Este ziua in care ai voie sa incalci o serie de reguli pe care ti le-ai impus. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Cel mai mult ai de invatat din propriile greseli, asa ca nu iti impune sa nu mai comiti niciodata erori pentru ca este imposibil. Nimeni nu e perfect pe lumea asta si trebuie sa tii cont de acest lucru. Daca ai senzatia ca poti sa te transformi intr-o persoana care nu face niciodata boacane, te inseli amarnic. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Nu stii cu exactitate ce simte persoana iubita si asta te framanta foarte tare. Cel mai bine ar fi sa o intrebi exact ce se petrece cu ea pentru a nu trage concluzii ce pot denatura in altceva ulterior. Vorbeste, intreaba, ofera-ti sprijinul. Numarul norocos al zilei: 22.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top