Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 28 octombrie 2018

Sfatul zilei de 28 octombrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru astăzi!

BERBEC: Ia deciziile mai atent astăzi, pentru că s-ar putea să faci niște alegeri pe care să le regreți mult zilele următoare. Numărul norocos al zilei este 2.

TAUR: Persoana iubită te face să simți fluturi în stomac astăzi și să uiți niște lucruri importante. Vezi ce ai de făcut, ca să nu omiți niște lucruri. Numărul norocos al zilei este 5.

GEMENI: Nu te implica în discuții în contradictoriu, chiar dacă simți că ești provocat. Lasă să treacă lucrurile de la sine și va fi bine. Numărul norocos al zilei este 3.

RAC: Exprimă-ți punctul de vedere și nu face pași înapoi doar pentru că te simți nesigur în legătură cu anumite lucruri. Numărul norocos al zilei este 9.

LEU: Ține cont de sfaturile primite de la cei din jurul tău, căci s-ar putea să fie unele extrem de folositoare astăzi. Numărul norocos al zilei este 7.

FECIOARĂ: Nu te băga în situații care nu te privesc astăzi, căci se pot deschide niște discuții care te vor face să te simți inconfortabil. Numărul norocos al zilei este 6.

BALANȚĂ: Nu te lăsa descurajat dacă lucrurile nu ies astăzi din prima. Prin stăruință, vei rezolva niște lucruri extrem de importante pentru tine. Numărul norocos al zilei este 8.

SCORPION: Găsește sursa insuccesului tău și vezi ce ar trebui să schimbi astăzi la tine. Discută mai mult și cu familia ta, pentru a găsi soluții. Numărul norocos al zilei este 3.

SĂGETĂTOR: Ai nevoie de o perioadă în care să te bucuri de lucrurile pe care le-ai realizat în ultima vreme, așa că ai putea să organizezi o ieșire în aer liber sau o vacanță. Numărul norocos al zilei este 6.

CAPRICORN: Nu mai fi atât de critic cu tine, dar nici cu cei din jurul tău. Azi ai putea să destrami niște relații tocmai din cauza unor cuvinte spuse la nervi. Numărul norocos al zilei este 1.

VĂRSĂTOR: Fii mai deschis la schimbările care se petrec în preajma ta și bucură-te pentru tot ce se întâmplă în viața ta. Numărul norocos al zilei este 12.

PEȘTI: Odihnește-te mai mult astăzi, petrece mai mult timp cu persoanele dragi și ocupă-te de lucruri care îți fac multă bucurie. Numărul norocos al zilei este 6.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top