Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 29 decembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 29 decembrie 2018 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 29 decembrie 2018:

BERBEC: E bine din când în când să îți mai pui pofta în cui. Trebuie să fii atent la ce îți dorești. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Realizările tale sunt cele mai importante acum, așa că nu te concentra să îi ajuți pe ceilalți. Ajută-te pe tine în primul rând. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI: Ai parte de o zi liniștită, fără cine știe ce surprize. Petreci de dimineața până seara și asta e ok. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Nu te frământa pentru tot felul de nimicuri. Îți faci probleme aiurea și asta te poate debusola. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU: Renunță la a pune răul în față oricât ai fi de realist. Trebuie să fii un pic mai optimist. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ: Relele trebuie să se spele. Și tu ai nevoie de o gândire un pic mai pozitivă, altfel atragi tot ce e mai rău. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ: Cine știe ce fel de persoană ești nu te judecă așa ușor. Ai încredere în cei dragi. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Lasă-te sedus, lasă-te iubit. E timpul să simți fiorii dragostei, să nu te mai învinovățești pentru nimic. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Ai curajul să mergi mai departe indiferent cât de greu îți este acum. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Nu te panica dacă vezi că unele obstacole nu se dau la o parte. Poate că trebuie să înveți să trăiești cu ele. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR: Luptă pentru iubirea ta. Dă tot ce e mai bun din tine. Numărul norocos al zilei: 2.

PEȘTI: Dar din dar se face Rai, așa că oferă tot ce poți pentru persoanele dragi sufletului tău. Numărul norocos al zilei: 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top