Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 3 august 2018. Zodiile care primesc vești bune

Citește sfatul zilei de 3 august 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 3 august 2018

BERBEC: Trebuie să faci ordine în viața ta, să mergi mai departe cu această ordine, cu mai multă organizare. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Nu uita să menționezi și unde greșești. E bine că te lauzi, că ești conștient de ceea ce ai realizat, dar nu ignora nici eșecurile. Numărul norocos al zilei: 6.

GEMENI: Ai parte de multe surprize plăcute, de momente care mai de care mai spectaculoase. Bucură-te de viață. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC: Banii vin la tine. Îi atragi ca un magnet și trebuie să îi investești ceva. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Iubește. Oferă din iubirea ta persoanelor care ți-au fost mereu aproape. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ: Pregătește-te pentru un weekend minunat, pentru un sfârșit de săptămână luminos. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ: Nu îl mai lua pe „nu” în brațe. Este momentul să faci o schimbare importantă în viața ta. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION: Pleci de la niște idei preconcepute, dar mai ai timp să îți schimbi părerile despre anumite proiecte. Numărul norocos al zilei: 7.

SĂGETĂTOR: Rupe-te de trecut și privește viitorul cu mai mult entuziasm. Poți realiza lucruri mărețe. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Nu căuta cupe, trofee, medalii, aprecieri efemere. Caută să câștigi inima oamenilor. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR: Clipele cele mai frumoase sunt cele pe care le petreci alături de cei dragi. Bucură-te de familie. Numărul norocos al zilei: 2.

PEȘTI: Cască bine ochii, cum se zice. Ai în față o serie de oportunități de care trebuie să orofiți. Este momentul să faci o schimbare importantă în viața ta. Numărul norocos al zilei: 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top