Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 3 decembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 3 decembrie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 30 decembrie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Nu-ți vine a crede de cât curaji poți să dai dovadă astăzi, în penultima zi a anului 2017. Spui lucrurilor pe nume și nu regreți absolut nicio repecursiune. Dacă ești convins că această atitudine te va ajuta, dă-i înainte. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR – Faci ce faci și tot în sânul familiei te întorci. Realizezi acum, la final de an, că nu există nimic mai frumos decât clipele petrecute lângă cei dragi. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI – Irascibilitatea ta poate strica petrecerile celorlalți, motiv pentru care ar fi indicat să stai departe de oamenii care te pot irita ușor. Numărul norocos al zilei: 9.

RAC – În inima ta se dă o luptă. Trebuie să accepți un lucru și nu ai idee dacă e bine să acționezi acum, pe final de an, sau dacă trebuie să mai aștepți o săptămână, două. De tine depinde cum se va încheia această poveste. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU – Fă tot posibilul să stai departe de persoanele cu care nu ai reușit să te împaci în acest an. Nu merită să strici ultimele zile din an cu discuții puerile. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ – E o zi perfectă, o zi în care te distrezi, în care simți că nimic nu e întâmplător. Ajungi la concluzia că totul are o noimă chiar acum pe final de an. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ – În mintea ta există mai multe dileme și nu știi pe care să o rezolvi prima dată. Poate că este cazul să lași problemele deoparte până după anul nou. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION – Trezește-te! Trebuie să revii cu picioarele pe pământ, să lași la o parte conspirațiile, gândurile negativiste, pesimismul. Nu te caracterizează această atitudine. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR – Uneori te porți urât cu cine nu trebuie și asta îți poate aduce multă suferință. Învață să nu te mai descarci pe persoanele nepotrivite. Numărul norocos al zilei: 11.

CAPRICORN – Ești dezamăgit de anumiți prieteni, de oameni în care ți-au pus toată încrederea. Acum realizezi că multe lucruri sunt făcute doar din interes și te doare. Trebuia să deschizi bine ochii de multă vreme. Acum poate fi prea târziu pentru decizii radicale. Numărul norocos al zilei: 22.

VĂRSĂTOR – Lasă în urmă amintirile neplăcute și axează-te doar pe ceea ce te interesează cu adevărat în aceste momente. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI – Adevărul este la tine. Acum, tu trebuie să decizi dacă merită să îl spui și altora sau dacă trebuie să îl folosești în interesul tău. E timpul să joci tare, să lași deoparte sentimentalismele, să arăți că nu ești o persoană habarnistă și te prinzi de mersul lucrurilor. Numărul norocos al zilei: 18.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top