Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 3 octombrie 2018. O zi grea pentru una dintre zodii

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 3 octombrie 2018. O zi grea pentru una dintre zodii

Sfatul zilei de 3 octombrie 2018. Iată sfatul zilei, pentru a avea o zi reușită. Nativii uneia dintre zodii sunt sfătuiți să petreacă mai mult timp alături de persoane dragi.

Sfatul zilei de 3 octombrie 2018 pentru fiecare zodie în parte

BERBEC: Nu te mai lăsa influențat de starea de spirit a celor din jurul tău, nu ai nevoie de o astfel de stare. Bucură-te de ziua ta fără să auzi cum ceilalți se plâng că ceva nu le merge bine în viață. Numărul norocos al zilei este 1.

TAUR: Ascultă-ți instinctele și dă tot ce ai mai bun astăzi pentru a impresiona pe cineva din grupul tău. De această atitudine depinde bunăstarea ta din perioada următoare, așa că tratează totul cu maximă seriozitate. Numărul norocos al zilei este 4.

GEMENI: Nu te lăsa doborât de lucrurile neprevăzute care îți ies în cale și încearcă să le întorci în favoarea ta. Ai tot ce îți trebuie pentru a reuși să faci acest lucru cu ușurință. Numărul norocos al zilei este 7.

RAC: Păstrează-ți calmul în fața celor care ai vrea să spui ceva. Nu este timpul și nici locul să îți arăți și această latură. Ai putea avea numai de pierdut dacî îți pierzi astăzi cumpătul. Numărul norocos al zilei este 3.

LEU: Astăzi ai ocazia să cunoști o persoană pe care parcă o aștepți de o viață întreagă. Ai grijă cum te comporți în fața ei, pentru a nu o face să se simtă stânjenită în prezența ta. Numărul norocos al zilei este 9.

FECIOARĂ: Deții controlul într-o situație crucială pentru tine și pentru cei din jurul tău, așa că ar fi bine să tratezi totul cu maximă desiozitate și să nu dezamăgești pe nimeni cu ceea ce faci și ceea ce spui. Numărul norocos al zilei este 2.

BALANȚĂ: Totul pare să se destrame în jurul tău, așa că nu te teme de necunoscut. Dacă a venit momentul să pui punct unui lucru, nu îl mai continua din inerție, pentru că s-ar putea să regreți. Numărul norocos al zilei este 1.

SCORPION: Te bucuri să te afli în centrul atenției și ca oamenii să se bucure pentru reușitele tale. Nu uita să ai aceeași atitudine când se va schimba roata. Numărul norocos al zilei este 6.

SĂGETĂTOR: Cere sfatul celor dragi în cazul în care nu știi în ce direcție să apuci. Au întodeauna o vorbă bună pentru tine și te ajută să te redresezi chiar și în cele mai complicate zi. Numărul norocos al zilei este 5.

CAPRICORN: Fii mai diplomat astăzi, pentru că s-ar putea ca tocmai din cauza acestei calități care îți lipsește să pierzi un lucru pe care ți-l dorești din tot sufletul. Numărul norocos al zilei este 3.

VĂRSĂTOR: Evită situațiile stresante din viața ta, nu ai nevoie de o atmosferă apăsătoare. Caută soluția pentru a însenina ziua. O vorbă bună este suficientă pentru a schimba totul. Numărul norocos al zilei este 7.

PEȘTI: Păstrează-ți optimismul, lucrurile se pot schimba numai dacă tu îți dorești cu adevărat acest lucru. Ai nevoie să îți spui mai des aceste lucruri. Numărul norocos al zilei este 12.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top