Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 31 august 2016. Cum se termina vara pentru fiecare zodie

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 31 august 2016. Cum se termina vara pentru fiecare zodie

Citeste sfatul zilei de 31 august 2016 si afla cum se termina vara pentru fiecare semn zodiacal. Apar surprize interesante pentru Pesti si Leu.

Sfatul zilei de 31 august 2016 pentru fiecare zodie

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu a fost o vara usoara, dar nu e cazul sa te plangi acum. Ai invatat suficient de multe lucruri incat sa tii capul sus, asa ca pregateste-te pentru o toamna ceva mai roditoare. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Creierul tau este intr-o forma excelenta, asa ca foloseste-l fara inhibitii. Poti demonstra azi ca esti un vizionar fara pereche. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Vara se incheie cu o nota pozitiva, iar toamna asta te asteapta proiecte de anvergura. Pregateste-te sufleteste pentru adevaratele provocari care abia de acum vor iesi la iveala. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Afacerile nu se pot face batand din palme ori filozofand toata ziua. Iesi din comoditatea in care te scalzi de ceva vreme. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Primesti o oferta de asociere unica fix acum cand totul pare pierdut. De cate ori trebuie sa ti se spuna ca rabdarea e arma tuturor succeselor? Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai parte de o intalnire importanta, asa ca da-te cu cel mai bun parfum si ia-ti cele mai bune haine pentru ca ai sansele sa faci cea mai buna impresie. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top