Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 31 decembrie 2018 pentru toate zodiile

Sfatul zilei de 31 decembrie 2018. Care sunt oportunitățile zilei de 31 decembrie, pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC: Ai ocazia ca azi să faci un bilanț și să vezi ce ar trebui să faci mai mult în anul care vine. Ai încredere în forțele tale proprii și totul va fi bine. Numărul norocos al zilei este 3.

TAUR: Este o zi perfectă pentru a pune pe tavă toate aspirațiile pe care le ai și să vezi care este cea de care trebuie să te ocupi cât mai repede. Scapă de lene. Numărul norocos al zilei este 1.

GEMENI: Îți aduci aminte de toate lucrurile rele care s-au întâmplat în acest an și te poți simți demobilizat. Însă vei simți că toate aceste lucruri te-au făcut mult mai puternic. Numărul norocos al zilei este 9.

RAC: Ești hotărât azi să iei niște decizii majore legate de viața ta, iar ceea ce vei hotărî astăzi va fi definitoriu pentru destinul tău. Numărul norocos al zilei este 4.

LEU: Ai nevoie de câteva momente de respiro în care să pui la punct ultimele planuri legate de începutul anului, să te odihnești mai mult și să te relaxezi. Cineva îți poate da un sfat important. Numărul norocos al zilei este 6.

FECIOARĂ: Te gândești cu mult optimism la începutul anului 2019 și la lucrurile pe care nu ai reușit să le rezolvi până acum. Însă zilele nu au intrat în sac, iar viitorul sună bine. Numărul norocos al zilei este 8.

BALANȚĂ: Ai un mare vis pe care îl poți împlini chiar astăzi, pari că te afli la momentul potrivit și că ți se oferă această mare șansă. Numărul norocos al zilei este 12.

SCORPION: Te simți binecuvântat pentru tot ce ai realizat până acum și parcă nu îți vine să mai ceri nimic de la viață. Însă ce este al tău e pus deoparte. Numărul norocos al zilei este 2.

SĂGETĂTOR: Ai noroc ca în această zi să ai alături niște persoane speciale, care să te facă să te simți bine, să îți ridice moralul dacă nu te simți prea bine. Numărul norocos al zilei este 6.

CAPRICORN: Și ultima zi a anului te găsește gândindu-te la cum să faci mai mulți bani pentru a avea un trai fără griji. Lasă aceste gânduri pentru celelalte gânduri și bucură-te de această zi. Numărul norocos al zilei este 5.

VĂRSĂTOR: Ești sufletul petrecerii și ești hotărât ca ultima zi a anului să fie una de neuitat. Planurile tale pot fi date peste cap de niște vești. Numărul norocos al zilei este 7.

PEȘTI: Nu lăsa ca cei din jurul tău să îți strice starea de spirit și bucură-te pentru tot ce ai realizat în acest an. Ai cu ce te mândri. Numărul norocos al zilei este 13.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top