Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 5 decembrie 2018

Sfatul zilei de 5 decembrie 2018. Citește sfatul zilei de cinci decembrie și vezi care sunt provocările zilei de miercuri. Iată ce îți rezervă astrele pentru astăzi. Tu ce zodie ești?

BERBEC: Nu te lăsa afectat de criticile care ți se aduc astăzi, păstrează-ți atitudinea pozitivă dacă vrei să ai parte de o zi reușită. Numărul norocos al zilei este 5.

TAUR: Apelează la ajutorul celor din jurul tău pentru a duce la bun sfârșit o sarcină importantă. Nu are sens să te chinui singur astăzi pentru că nu vei reuși să impresionezi pe nimeni. Numărul norocos al zilei este 8.

GEMENI: Nu te mai îngrijora pentru lucrurile care nu merg tocmai bine astăzi și vezi partea bună din orice faci astăzi. Mai sunt și astfel de zile. Numărul norocos al zilei este 1.

RAC: Ai parte de toată energia de care dispui ca să duci la îndeplinire un lucru important pentru tine și pentru cei dragi ție. Nu te gândi că lucrurile vor cădea din cer, trebuie să depui puțin efort. Numărul norocos al zilei este 3.

LEU: Nu le mai căuta nod în papură celor din jurul tău, căci s-ar putea să fii nemulțumit de lucrurile pe care le vei afla astăzi despre tine. Numărul norocos al zilei este 6.

FECIOARĂ: Nu te mai teme de necunoscut, mai ales astăzi. S-ar putea să găsești lucrul de care aveai mare nevoie și care ți-a lipsit în ultima perioadă. Ai încredere, e o șansă unică pentru tine. Numărul norocos al zilei este 9.

BALANȚĂ: Apelează cu încredere la ajutorul prietenilor, mai ales astăzi. Nu vei reuși să razbați singur în această perioadă și riști să strici tot ce ai construit din greu. Numărul norocos al zilei este 1.

SCORPION: Nu răspunde provocărilor cu noi provocări, decât dacă ești absolut convins că este cea mai bună soluție ca să rezolvi o situație care nu îți dă pace astăzi. Numărul norocos al zilei este 7.

SĂGETĂTOR: Munca grea din ultima vreme îți este răsplătită astăzi cu vârf și îndesat. Culege roadele muncii tale, dar nu te culca de azi pe o ureche. Numărul norocos al zilei este 12.

CAPRICORN: Nu mai amâna niște întâlniri și niște schimbări pe care trebuie să le faci în viața ta, chiar dacă acest lucru îți creează mult stres. Numărul norocos al zilei este 4.

VĂRSĂTOR: Luptă pentru părerea ta, contează foarte mult să te afirmi astăzi pentru lucrurile în care crezi cu adevărat. Nu lăsa pe nimeni să te schimbe. Numărul norocos al zilei este 2.

PEȘTI: Renunță la lucrurile care nu îți mai produc bucurie. Învață să te detașezi mai ușor de tot ce te supără sau întristează. Nu este deloc un capăt de țară. Numărul norocos al zilei este 6.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top