Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 5 octombrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 5 octombrie 2018 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 5 octombrie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Ia aminte ce ți se spune azi și ascultă-i mai des pe cei mai experimentați, pe cei vârstnici. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Reușești să te organizezi ceva mai bine și asta e demn de laudă. Trebuie să te gândești la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine acum. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI: Nu încerca să faci impresie bună într-un loc unde oamenii sunt negativiști. Numărul norocos al zilei: 5.

RAC: Pleci de la premize greșite și îți vei da seama de asta când va fi târziu. Fă o schimbare de abordare. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Lecțiile pe care le primești azi de la cei mai mici vin să te ajute foarte mult în drumul spre regăsirea ta spirituală. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Pune-te în locul celorlalți înainte să critici, să judeci, să arunci cu vorbe grele. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Continuă pe drumul pe care l-ai început cu pași timizi. Este momentul să îți demonstrezi că se poate, că poți ajunge acolo unde vrei. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Nu uita de unde ai plecat. Trebuie să faci față unor situații care mai de care mai complicate. Numărul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: Luna în zodia Leu în perioada următoare. Ce ne așteaptă

SĂGETĂTOR: Trebuie să tai răul de la rădăcină cu orice preț. Doar așa vei reuși să respiri ușurat. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN: Pentru tine contează nu doar aprecierile, ci și criticile. Ești o persoană cu capul pe umeri. Numărul norocos al zilei: 15.

VĂRSĂTOR: Dă-i drumul imaginației tale și arată că ești o persoană pregătită pentru a realiza lucruri mărețe. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI: Ia cu tine toate ideile bune și revoluționează lumea așa cum știi tu să o faci cel mai bine. Numărul norocos al zilei: 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top