Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 6 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Gemenii trebuie sa fie azi cu ochii in patru, mai mult decat in orice zi. Citeste sfatul zilei de 6 ianuarie 2019 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu mai tine in adancul sufletului suferinta care iti face viata un calvar. Vorbeste cu cineva despre durerile tale ca sa nu iti aglomerezi si mai tare gandurile. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi se da startul la un concurs la care trebuie sa participi in mod neaparat. Este vorba despre un concurs de idei de la care nu ai cum sa lipsesti. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Opreste-te inainte de a te apuca de sarcina la care te-ai angajat azi inainte sa afli toate detaliile. Sunt multe informatii eronate pe care le-ai obtinut, asa ca regandeste totul acum. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu iubi in mod pasiv. Nu te baza pe dovezile de iubire ale partenerului caci nu sunt niciodata suficiente. Incearca mai bine sa iti faci ordine in ganduri si suflet inainte de toate. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu stii ce sa faci cu banii care ti-au cazut in mana. Ai tendinta sa ii arunci pe fereastra cu lejeritate, iar asta ar fi cea mai proasta alternativa. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Este nevoie sa faci anumite sacrificii pentru linistea ta interioara. Stai departe o perioada de oamenii pe care ii iubesti pentru a nu le da senzatia ca ii sufoci. Numarul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Lasa-te purtat de propriul tau vis si nu il omori din fasa. Ai tendinta sa perfectionezi mereu lucrurile, insa, de data aceasta, totul trebuie privit cu alti ochi. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Trebuie sa ai curajul sa te compari cu cei din jurul tau. Nu esti cu nimic mai slab sau mai putin pregatit decat ceilalti. Tot ceea ce iti lipseste este putina incredere in fortele proprii. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Te afli intr-un punct in care nu ai voie sa faci nicio greseala si nici sa risti. Stai locului si analizeaza totul cu atentie pentru a nu cadea in prapastie. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Fiecare zi aduce o noua schimbare. Fiecare ora aduce o noua speranta si asta te incurajeaza sa mergi mai departe fara regrete. Bazeaza-te pe faptul ca anul 2016 poate fi cel mai bun, asta daca stii cum sa jonglezi cu evenimentele din jurul tau. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Traiesti intr-un trecut de la care nu mai ai absolut nimic de invatat si asta te macina. Iesi din colajul de idei negative pentru ca nu faci altceva decat sa iti deteriorezi sufletul. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Investesti multe resurse de energie pozitiva, iar asta te face un om implinit. Nu iti pierde increderea pentru nicio secunda. Fii sigur pe sansele tale in viata! Numarul norocos al zilei: 20.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top