Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 7 decembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 7 decembrie 2018 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 7 decembrie 2018:

BERBEC: Ai nevoie de niște bani de urgență și azi trebuie să te împrumuți de la cine nu vrei. Vei trece și peste asta. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu cu ceilalți. Trebuie să dovedești că ești o persoană conciliantă. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI: Viața e ca un film și trebuie să trăiești fiecare scenă ca un mare actor. Nu face figurație. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Calmează-te înainte să spui o vorbă care i-ar putea afecta pe ceilalți. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Cineva îți taie din elan, dar nu trebuie să te demoralizezi pentru o vorbă aruncată aiurea. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Pune bani deoparte și limitează-te la capricii. Este momentul să devii mai responsabil. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ: Ai intenții bune și asta se vede. Continuă pe drumul început deja. Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION: Creionează-ți un plan în detaliu dacă vrei să ajungi departe. Este momentul să iei decizii importante. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Nu te lua la harță cu persoanele în vârstă. Ai parte de multe momente frumoase și e păcat să le strici cu discuții inutile. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Nu te ruga de alții, ci încearcă să te descurci pe cont propriu. Este cazul să arăți că se poate. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Pleci de la ipoteze greșite în lupta pentru adevăr. Poate că este momentul să iei în calcul altfel lucrurile. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI: Tu ești cel mai important actor în situația în care ești implicat. Ai mare grijă ce faci și ce spui. Numărul norocos al zilei: 10.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top