Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 7 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Fecioarele au nevoie de spatiu si aer pentru ca trec printr-un moment in care se simt sufocate. Citeste sfatul zilei de 7 ianuarie 2019 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te lua dupa vestile proaste primite azi pentru ca nu sunt bine verificate si nu vei reusi decat sa iti faci inima rea. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

E cazul sa te ocupi putin si de persoanele in varsta. Cauta-ti bunicii si arata-le ca ii iubesti, asculta-i daca au probleme si nu te panica daca iti vor reprosa ca nu ai mai dat niciun semn. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Iesi in societate si nu mai sta in casa. E timpul sa cunosti oameni noi, sa te imprietenesti cu persoane diferite pentru a mai uita de necazurile ce se tot abat asupra ta. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te crampna de hopurile banale care apar in drum. Incep sa apara mici probleme de intelegere cu partenerul tau, insa acestea sunt menite a te face mai responsabil in relatie. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te astepta ca solutiile sa vina din directiile la care te astepti tot timpul. Uneori, rezolvarile apar din zone pe care nu ai cum sa le intuiesti. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai nevoie de un respiro. Simti ca ti se ineaca corabiile si vrei sa faci ceva pentru asta. Cel mai bine ar fi sa iei o gura de aer. Iesi la o plimbare intr-un loc racoros ca sa iti oxigenezi creierul. Iarna e buna pentru a te relaxa din cand in cand. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Scoate din lexicul tau cuvantul „problema” si nu te mai framanta pentru ca banii nu ajung la timp la tine. Fii pe pozitii si lupta pentru a scapa de problemele financiare caci astrele te favorizeaza in aceasta perioada. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu te aventura in discutii politice sau pe teme religioase pentru ca acestea nu iti vor face bine azi. Risti sa devii recalcitrant, iar asta e o mare problema pentru tine. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Bucura-te de micile semne primite din partea apropiatilor deoarece ai nevoie de o reconfirmare a propriilor tale calitati. Lasa-te sedus de vorbele dulci pentru ca iti fac foarte bine. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu lua in seama oamenii care iti sugereaza sa iei lectii suplimentare pentru a te specializa in domeniul care iti e atat de drag. Stii si tu foarte bine cum trebuie sa descurci lucrurile in viata. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Spune un mare DA schimbarilor deoarece ai mare nevoie de acestea. Esti intr-o etapa in care trebuie sa iti permiti sa visezi cu ochii deschisi si sa spargi gheata in orice domeniu ti-ai dori sa te remarci. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Nu te astepta ca problemele sa se rezolve peste noapte si in niciun caz nu iti ascunde ranile ca sa nu pari slab in fata celorlalti. Asuma-ti toate evenimentele placute si neplacute cu maturitate! Numarul norocos al zilei: 45.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top