Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 3 octombrie 2017. Unele zodii sunt sfătuite să fie calme și să gândească mai profund înainte de a face alegeri.

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 8 aprilie 2017

Varsatorii ar trebui sa accepte sfaturile venite din partea celor din jur. Citeste sfatul zilei de 8 aprilie 2017 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 8 aprilie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Trebuie sa mai ai putina rabdare. Astfel, vei vedea ca lucrurile se rezolva pas cu pas. Numarul norocos al zilei: 2.

TAUR – Daca simti ca nu poti avea incredere in cineva, atunci poate ar trebui sa iti asculti instinctul. Analizeaza situatia si afla ce se intampla. Numarul norocos al zilei: 6.

GEMENI – Nu uita ca unii oameni te pot ajuta la un moment dat. Asa ca fii atent la ceea ce iti transmit ei. Numarul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Previziuni karmice 3-9 aprilie 2017

RAC – Cand simti ca nu te poti implica in anumite activitati, atunci este evident ca ai nevoie de odihna. Tine cont de ceea ce iti transmite organismul. Numarul norocos al zilei: 12.

LEU – Daca lucrurile nu merg bine astazi, nu intra in panica. Poti transforma orice experienta intr-o lectie de viata. Numarul norocos al zilei: 4.

FECIOARA – Poate nu crezi ca unele lucruri se intampla cu un motiv, insa dupa ziua de astazi ai putea incepe sa faci asta. Nu trebuie sa iti fie teama sa accepti lucrurile pe care inainte le respingeai. Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top